Πότε τελειώνουν οι εκπομπές και ποιες θα συνεχίσουν του χρόνου

Πότε τελειώνουν οι εκπομπές και ποιες θα συνεχίσουν του χρόνου

Ποιες σταμάτησαν και ποιες πήραν το πράσινο φως

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και ήδη τα το τοπίο έχει αρχίσει να «ξεκαθαρίζει» για το ποιες θα δούμε του χρόνου και ποιες θα σταματήσουν μετά το τέλος τους στα κανάλια.

Το τέλος αρκετών από αυτών είχε ήδη σχεδιαστεί ωστόσο λόγο εκλογών ήρθαν κάποιες αλλαγές στα τηλεοπτικά σχέδια.

Alpha

Η Ελένη Μενεγάκη και η εκπομπή Ελένη θα ρίξει αυλαία την Παρασκευή 28 Ιουνίου. Η παρουσιάστρια έχει ήδη ενημερώσει τους τηλεθεατές της και το πιο πιθανό σενάριο της επιστροφής της είναι τον Σεπτέμβριο.

Στις 28 Ιουνίου θα ρίξει «αυλαία» και το Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο. Ο παρουσιαστής σε δηλώσεις του έχει αποκαλύψει πως του χρόνου δεν θα συνεχίσει με το Deal αλλά μάλλον θα επιστρέψει το Super Deal.

Στις 28 Ιουνίου θα ρίξει αυλαία και η Αγγελική Νικολούλη, η οποία θα επιστρέψει και αυτή από χειμώνα στο κανάλι.

Πιθανές ημερομηνίες για το «Μετά τα Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη είναι να ρίξουν αυλαία είναι τέλος Ιουνίου και θα συνεχίσει και του χρόνου μιας και τα νούμερα ήταν παραπάνω από ικανοποιητικά.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου και το «Πάμε Πακέτο» θα αποχαιρετήσουν το κοινό στις 29 Ιουνίου, ωστόσο δεν είναι ακόμα γνωστό τι θα κάνει η παρουσιάστρια του χρόνου.

Το Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα χαιρετήσουν το κοινό για το καλοκαίρι στις 5 Ιουλίου και θα επιστρέψουν τον Σεπτέμβριο.

Νίκος Μάνεσης και Ναταλία Γερμανού θα τελειώσουν στις 7 Ιουλίου και από την νέα σεζόν θα βρεθούν και αυτοί ξανά στο κανάλι.

ΑΝΤ1

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου θα ρίξει αυλαία το Πρωινό και η Φαίη Σκορδά. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό η παρουσιάστρια ανανέωσε το συμβόλαιο της με το κανάλι και έτσι θα την δούμε και του χρόνου.

Την ίδια ημερομηνία θα τελειώσουν και η εκπομπή Ρουκ Ζουκ με την Ζέτα Μακρυπούλια και Μαρία Μπεκατώρου με το Still Standing. Και οι δυο παρουσιάστριες έχουν ανανεώσει και αυτές την συνεργασία τους με το κανάλι.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το The 2Night Show ρίχνουν αυλαία την Πέμπτη 27 Ιουνίου και θα συνεχίσουν και αυτή του χρόνου στο κανάλι.

Η εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα θα συνεχιστεί για όσο υπάρχουν ανάγκες λόγω πολιτικής επικαιρότητας.

Open

Ο Νίκος Μουτσινάς και τον «Για την Παρέα» θα ρίξουν αυλαία την Παρασκευή 28 Ιουνίου και έχουν πάρει το «πράσινο φως» για την νέα σεζόν.

Την ίδια μέρα θα ρίξει «αυλαία» και η εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» θα αποχαιρετήσουν το κοινό στις 30 Ιουνίου και θα βρίσκονται και πάλι τα Σαββατοκύριακα από την νέα σεζόν στις τηλεοράσεις μας.

ΣΚΑΪ

O μεγάλος τελικός του Survivor είχε προγραμματιστεί για τις 4 Ιουλίου, ωστόσο οι πολιτικές εξελίξεις ανάγκασαν το κανάλι να «τελειώσει» το ριάλιτι επιβίωσης λίγο νωρίτερα και έτσι ο μεγάλος τελικός θα γίνει στις 30 Ιουνίου.

Το Power of love έριξε «αυλαία» χθες στις 21 Ιουνίου. Φήμες θέλουν τα δυο προγράμματα του Τούρκου παραγωγού να μην συνεχίζουν τη νέα σεζόν στο κανάλι.

Η Τατιάνα Στεφανίδου με το «Μαζί σου» θα ρίξουν αυλαία, για το καλοκαίρι, στις 14 Ιουλίου.

Η εκπομπές «Σήμερα» και «Αταίριαστοι» θα συνεχίσουν μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Star

Στα μέσα Ιουλίου αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα του καναλιού με τις ψυχαγωγικές εκπομπές να τελειώνουν περίπου στις 12 Ιουλίου όπως και η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» της Ζήνας Κουτσελίνη.

Μέχρι στιγμής το κανάλι πέρα από το GNTM και το MasterChef δεν έχει αποκαλύψει κάτι άλλο για το πρόγραμμα της νέας σεζόν.