Το απίθανο τρολάρισμα του Μουτσινά στο… χαμένο δάκτυλο της Χρηστίδου

Το απίθανο τρολάρισμα του Μουτσινά στο… χαμένο δάκτυλο της Χρηστίδου

Η παρουσιάστρια έστειλε τη δική της απάντηση μέσω Instagram

Μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της Σίσσυς Χρηστίδου στο Instagram στάθηκε αφορμή για απίθανο τρολάρισμα από τον Νίκο Μουτσινά στην εκπομπή του «Για την Παρέα» στο Open.

Η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε μια χαλαρή πόζα της στην οποία είναι ανέμελα ξαπλωμένη σε αιώρα.

Οι παρατηρητικοί διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν πως στην φωτογραφία απουσιάζει ένα από τα τέσσερα δάκτυλα της παρουσιάστριας και την «κατηγόρησαν» πως έχει κάνει τόσο ρετούς στη συγκεκριμένη φωτογραφία με αποτέλεσμα να σβήσει ένα δάχτυλό της.

Ο Νίκος Μουτσινάς βρήκε μια πολύ καλή αφορμή για να πειράξει την όμορφη παρουσιάστρια μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής του.

«Έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για να βρεθεί το δάκτυλο της Σίσσυς Χρηστίδου» είπε με αγωνία και πρόσθεσε: «Χριστός και Παναγία! Της ξεκόλλησε το δάκτυλο... Τι έγινε; Της έπεσε; Μην γελάτε!

Δεν είναι αστείο. Το δάκτυλο της κοπέλας αγνοείται. Είναι τετραδάκτυλη πλέον» είπε με χιούμορ.
Ο παρουσιαστής αφιέρωσε στη Σίσσυ Χρηστίδου και το δάκτυλο της και ένα τραγούδι φυσικά. Η Σίσσυ Χρηστίδου από την άλλη δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και έδωσε τη δική της απάντηση στον παρουσιαστή μέσω των instastories.

Συγκεκριμένα, έγραψε σε Instastory: «Ναι, αν ήθελα να κάνω ρετούς, το δάχτυλο θα έκοβα! Αυτός ο δείκτης καθόλου δεν με κολακεύει».

Και συμπλήρωσε με χιούμορ: «Στην πραγματικότητα κρατιέμαι για να μην φάω τα μούτρα μου, αλλά μη σας το χαλάσω... Τα βάσανα του ινφλουένσερ».

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: