Ταξιδιωτική εκπομπή με τους Χάρη Κιαγιαδάκη, Αλέξανδρο Προκοπάκη, Γιάννη Βαρελά

Ταξιδιωτική εκπομπή με τους Χάρη Κιαγιαδάκη, Αλέξανδρο Προκοπάκη, Γιάννη Βαρελά

LIFE IS A BEACH την Κυριακή 16.06.2019 στις 17.15

Αν το μόνο πράγμα, που σου έρχεται στο μυαλό, όταν ακούς Μεξικό, είναι η τεκίλα και τα μπουρίτος, τότε το «Life is a beach» με το #MissionMexico,
θα αλλάξει τα δεδομένα σου.

Ξέχνα τους κλασικούς ταξιδιωτικούς οδηγούς και τα all inclusive πακέτα διακοπών. Στο «Life is a beach» θα δεις την αυθεντική εμπειρία ενός ταξιδιού, όπως την έζησαν ο Χάρης, ο Άλεξ και ο Λόκε!

Ένα ταξιδιωτικό story, που κράτησε 3 ολόκληρους μήνες. Μια παρέα φίλων, που διένυσε 18.000χλμ, από τον κόλπο του Μεξικό, στον Ειρηνικό Ωκεανό, το Μέξικο Σίτι και πίσω, με στόχο να επισκεφθούν όσες περισσότερες παραλίες μπορούν.

Οι τηλεθεατές θα απολαύσουν την εξερεύνηση σε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες τοποθεσίες της γεμάτης αντιθέσεις χώρας του Μεξικού, χωρίς να σκεφθούν για μία στιγμή να σηκωθούν από τον καναπέ.

Ένα συναρπαστικό οδοιπορικό στο Μεξικό, γεμάτο χρώμα και ιστορία, με τους τρεις πιο αναπάντεχους “παρουσιαστές”, που θα μπορούσες να συναντήσεις, καθώς περιπλανιούνται από μέρος σε μέρος.

Κάνε follow σε βουτιές στις πιο εξωτικές παραλίες, σε λίμνες και σε απόκοσμες σπηλιές με νερό, στη μέση του πουθενά. Δες το πασίγνωστο μπλε σπίτι της Φρίντα Κάλο, διάσημα μουσεία, αδιαπέραστες ζούγκλες, επιβλητικές πυραμίδες και γνώρισε ντόπιους, Μάγιας αλλά και παλαίμαχους και τροπαιούχους Lucha Libre παλαιστές.

Μέτρα πόσες μέρες έχεις υπόλοιπο άδειας και ξεκινά να γεμίζεις τον κουμπαρά σου. Σίγουρα μετά από το Life is a beach #MissionMexico θα πεις... #Vamos!

Περίληψη 2ου επεισοδίου – Κυριακή 16.6.19 στις 17:15

Μέρα 2η του #MissionMexixo. Χάρης, Άλεξ και Λόκε ξεκινούν με βόλτα στην Τουλούμ, την πόλη της Αυγής, όπως την λένε, καθώς βλέπει την ανατολή του ήλιου. Απαραίτητο street πρωινό από ντόπιους και μπουγάδα για να μπαίνουμε σιγά - σιγά στο κλίμα των locals.

Ακολουθεί εξερεύνηση της αρχαίας πόλης της Τουλούμ, που χτίστηκε και κατοικήθηκε από τους Μάγια χιλιάδες χρόνια πριν. Μια περιτοιχισμένη πόλη, που βρίσκεται σε ύψος 12 μέτρων ανάμεσα από τη ζούγκλα και την Καραϊβική.

Η παραλία κάτω από την αρχαία πόλη, είναι σαν φτιαγμένη με photoshop, όπως τα περισσότερα σκηνικά παραλίας στο Μεξικό. Μοναδικά τιρκουάζ νερά, γαλανός ουρανός, αδιαπέραστη ζούγκλα. Σωστό screensaver!

Το Life is a beach μετά από τις βουτιές, για ακόμη μια φορά και σίγουρα όχι τελευταία, με χαρά υποδέχεται το happy hour στο sunset lounge της παραλίας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...