Ο… εξολοθρευτής Σπύρος αποχώρησε από το Survivor

Ο… εξολοθρευτής Σπύρος αποχώρησε από το Survivor

Ήταν χαμηλότερα στην κατάταξη της μεγάλης ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού

Η μαύρη ομάδα του Survivor ήταν αυτή που βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να υποδείξει υποψήφιους προς αποχώρηση αφού κατά τους αγώνες ασυλίας δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη από την άσπρη ομάδα που αποδείχθηκε πιο εύστοχη στον τελικό στόχο.

Οι παίκτες μεταφέρθηκαν στο συμβούλιο του νησιού και ψήφισαν αυτούς που θεωρούν πιο αδύναμους παίκτες.

Η μαύρη ομάδα ήταν στη δυσάρεστη θέση να υποδείξει εκείνους που θεωρεί ως πιο αδύναμους παίκτες. Η στεναχώρια δεν έλειπε αφού η συγκεκριμένη ομάδα είχε καιρό να βρεθεί σε αυτή τη θέση και συγκεκριμένα από την ημέρα που αποχώρησε ο Ατακάν.

Πρώτα ψήφισαν οι Έλληνες παίκτες οι οποίοι έβγαλαν ως υποψήφιο τον Σπύρο και στη συνέχεια ψήφισαν οι Τούρκοι οι οποίοι υπέδειξαν τη Δήμητρα.

Οι παίκτες του Survivor διαγωνίστηκαν στο επεισόδιο της Πέμπτης για το πιο συγκινητικό έπαθλο, την ευκαιρία να περάσουν λίγο χρόνο με τους συγγενείς τους μετά από πέντε ολόκληρους μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

Άσπρη και Μαύρη ομάδα μπήκαν στον στίβο μάχης και έβαλαν τα δυνατά τους για τη νίκη. Οι παίκτες της Μαύρης ομάδας ήταν αυτοί που λόγω της ευστοχίας της Κατερίνας Δαλάκα, πήραν τον τελικό πόντο και απόλαυσαν συγκινητικές στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι παίκτες, στη συνέχεια, και των δυο ομάδων μεταφέρθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για να μάθουν ποιος παίκτης θα αποχωρήσει σε αυτή τη δύσκολη αποχώρηση, καθώς Σπύρος και Δήμητρα πλέον είναι κολλητοί φίλοι και μάλιστα κάθε βράδυ επί πέντε μήνες κοιμούνται ο ένας δίπλα στον άλλον.

Και οι δυο, φανερά στεναχωρημένοι περίμεναν τον Σάκη Τανιμανίδη να ανακοινώσει το αποτέλεσμα.

Με βάση τη ψηφοφορία του κοινού, ο παίκτης ο οποίος βρισκόταν χαμηλότερα στη κατάταξη άρα και αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο ήταν ο Σπύρος.

«Ήρθα εδώ για ένα πείραμα, βίωσα μια κατάσταση που δεν περίμενα. Είναι πραγματικά ένα τεράστιο κοινωνικό πείραμα αυτό που γίνεται εδώ» ήταν τα πρώτα λόγια του Σπύρου ενώ η Δήμητρα δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση της.

Ο παίκτης, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως ο... εξολοθρευτής αφού έχει βρεθεί πολλές φορές υποψήφιος προς αποχώρηση αλλά πάντα έμενε, πήρε αγκαλιά έναν έναν όλους τους συμπαίκτες του οι οποίοι τον αποχαιρέτησαν βουρκωμένοι και στη συνέχεια αποχώρησε από το παιχνίδι.