Οι παλιές σειρές που επιστρέφουν, αυτές που κόβονται και ποιες θα συνεχίσουν τη νέα σεζόν

Οι παλιές σειρές που επιστρέφουν, αυτές που κόβονται και ποιες θα συνεχίσουν τη νέα σεζόν

Όσα θα δούμε στην νέα σεζόν

Η σεζόν φτάνει σχεδόν στο τέλος της και τα κανάλια έχουν ήδη φανερώσει κάποια από τα επόμενα τους βήματα.

Κάποιες παλιές σειρές επιστρέφουν για ένα remake. Κάποιες σειρές σταματάνε παρά την επιτυχία τους,  ενώ άλλες πήρανε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν.

ΑΝΤ1

Το κανάλι του Αμαρουσίου έχει πολλά στα άμεσα σχέδια του. Η αναμενόμενη επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» όπως όλα δείχνουν είναι πλέον γεγονός και φήμες θέλουν να προβάλλεται τον Ιανουάριο του 2020.

Η Ρένια Λουζίδου θα επιστρέψει αρχικά ως guest και από το 10ο επεισόδιο της σειράς θα εμφανίζεται κανονικά.

Στο κανάλι θα έρθει επίσης μια νέα σειρά η «Άγριες Μέλισσες» και φήμες θέλουν την Κάτια Δανδουλάκη να είναι η πρωταγωνίστρια και ο Γιάννης Φέρτης πρωταγωνιστής.

Οι σειρές που ήδη βρίσκονται στο πρόγραμμα του, «Μην Ψαρώνεις», «Γυναίκα χωρίς όνομα»  και «Πέτα την φριτέζα» έχουν πάρει ήδη το πράσινο φως.

Ενώ η Επιστροφή παρά την επιτυχία της θα τελειώσει εδώ, καθώς δεν υπάρχει κάτι άλλο να συμβεί στην πλοκή της σειράς.

ΣΚΑΪ

Ένα remake  θα προβληθεί και στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.  Η επιστροφή του «Λόγω Τιμής» προκάλεσε σάλο. Η σειρά 20 χρόνια μετά την πρώτη της προβολή στο Mega επιστρέφει μέσα από το κανάλι του Φαλήρου.

Μια ακόμη σειρά θέλουν οι φήμες να επιστρέφει στο κανάλι από τον Αλέξανδρο Ρήγα και να θυμίζει κάτι στην παλιά του επιτυχία «Κόκκινο Δωμάτιο».

Άγνωστο παραμένει ακόμα το μέλλον του Survivor και του Power of love.

Alpha

Το Τατουάζ θα ρίξει οριστικά αυλαία την φετινή σεζόν. Από την άλλη η «Μουρμούρα» και το «Έλα στη Θέση μου» πήραν το πράσινο φως.

Στο Έλα στη Θέση μου όμως θα αποχωρίσουν κάποιοι βασικοί πρωταγωνιστές και δεν είναι άλλοι από τους, Μαρία Φιλίππου,  Αντώνη Καφετζόπουλου, η Ντάνη Γιαννακοπούλου και Εύη Δαέλη.

Από την άλλη δυστυχώς «Το Σοι σου» μετά από 5 χρόνια δεν πήρε το πράσινο φως για την νέα σεζόν.

Μια νέα σειρά έρχεται στο κανάλι με τίτλο «Κρατάς Μυστικό» και τον  Ηλία Μελέτη και την Ντορέττα Παπαδημητρίου σε πρωταγωνιστικό ρόλο.