Το δημόσιο ευχαριστώ του Κανάκη μέσα από ένα βίντεο για το τέλος του Βινυλίου

Το δημόσιο ευχαριστώ του Κανάκη μέσα από ένα βίντεο για το τέλος του Βινυλίου

Ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για την επόμενη σεζόν

Αυλαία έριξε η εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, Βινύλιο και ο παρουσιαστής θέλησε μέσω ενός βίντεο να ευχαριστήσει τους τηλεθεατές που τον ανέβαζαν υψηλά στον πίνακα τηλεθέασης.

Γέλιο και συγκίνηση. Απολαυστική σάτιρα και γλυκιά νοσταλγία. Ξεκαρδιστικά βίντεο και σημαντικοί άνθρωποι χάρισαν απολαυστικές τηλεοπτικές στιγμές.

Ο Αντώνης Κανάκης, φέτος μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με το ανανεωμένο και φρέσκο «Ράδιο Αρβύλα» και το ανθρώπινο και ιδιαίτερο «Βινύλιο» επανατοποθέτησε τα τηλεοπτικά δεδομένα και τα συνδύασε όλα με τον πιο πετυχημένο τρόπο.

Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος κάθε Δευτέρα βράδυ έδιναν ραντεβού με τους τηλεθεατές.

Όμως και το Βινύλιο αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές. Ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Μπάμπης Στόκας, ο Γιώργος Νταλάρας, η Πάολα, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου έπαιξαν και τραγούδησαν unplugged στο στούντιο τα ομορφότερα και πιο ταξιδιάρικα τραγούδια. Η Μάρω Κοντού, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο Κώστας Βουτσάς, επέστρεψαν στις ημέρες του παλιού χρυσού ελληνικού κινηματογράφου. Πέντε εκπομπές αφιερώθηκαν στις ασπρόμαυρες αναμνήσεις της τηλεόρασης του χθες με τον Νίκο Μαστοράκη στην πέμπτη να μοιράζεται τους θησαυρούς του προσωπικού του αρχείου.

Οι θεματικές εκπομπές άγγιξαν ευαίσθητα αλλά επίκαιρα και καυτά θέματα και έδωσαν εμπεριστατωμένες απαντήσεις. Οι τηλεθεατές αποδέχτηκαν το κάλεσμα της εκπομπής και συμμετείχαν ενεργά και ζωντανά μέσα από τα social media της εκπομπής. Το «Βινύλιο» έκλεισε την πιο επιτυχημένη του σεζόν, με συνολικό ποσοστό 17%. Το «Βινύλιο» ξεσήκωσε συζητήσεις, ενεργοποίησε συναισθήματα και απέδειξε ότι υπάρχει και αυτή η τηλεόραση. Όλα αυτά, ο Αντώνης Κανάκης τα συγκέντρωσε σε ένα βίντεο μέσω του οποίου θέλησε να πει το δικό του μεγάλο ευχαριστώ στους τηλεθεατές.

Παρακαλούμε περιμένετε ...