Η νέα «έχθρα», οι υποψήφιοι και τα οικογενειακά δράματα των παικτών στο Survivor

Η νέα «έχθρα», οι υποψήφιοι και τα οικογενειακά δράματα των παικτών στο Survivor

Όσα είδαμε χθες στο ριάλιτι επιβίωσης

Εντάσεις, νέες κόντρες, υποψήφιους προς αποχώρηση αλλά και αποκαλύψεις για τα άγνωστα οικογενειακά δράματα των παικτών είχαμε χθες στο Survivor.

Νέα κόντρα στο Survivor – «Προσπάθησε να ταπεινώσει τον αντίπαλο του»

Οι παίκτες της Άσπρης και της Μαύρης ομάδας από την περασμένη εβδομάδα μοιράζονται την ίδια παραλία αλλά όπως φαίνεται δεν είναι όλα... ρόδινα.

Ακόμη μια κόντρα ξέσπασε στο Survivor. Αυτή τη φορά ανάμεσα στον Μπόρα και τον Εμρέ. Ο Μπόρα εκνευρίστηκε με τον πρώην συμπαίκτη του στην τούρκικη ομάδα, λόγω μιας κίνησης του δεύτερου σε αγώνα που είχε με τον Νίκο.

Ο Εμρέ, στον στίβο μάχης της προηγούμενης μέρας, προσπέρασε τον Νίκο και γύρισε και του σφύριξε να τρέξει λίγο πιο γρήγορα.

Αυτό δεν άρεσε στον Μπόρα και ανέφερε στην κάμερα της παραγωγής πως: «Προσπάθησε να ταπεινώσει τον αντίπαλο του».

Ο Εμρέ από την άλλη, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τον Μπόρα αναφέροντας πως προσπαθεί να τον αποσυντονίσει και να τον κάνει να χάσει τη συγκέντρωση του πριν μπει στον αγώνα.

Οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor

Σε έναν αγώνα που μετατράπηκε σε ντέρμπι η Μαύρη ομάδα του Survivor κατάφερε και επικράτησε της Άσπρης και ήταν αυτή που κέρδισε το τοτέμ της ασυλίας και εξασφάλισε πως κανένας παίκτης δεν θα αποχωρήσει.

Οι δυο ομάδες μεταφέρθηκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να ψηφίσουν ποιοι Τούρκοι παίκτες θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού στην ψηφοφορία.

Την περασμένη εβδομάδα, η Άσπρη ομάδα, είχε χάσει για άλλη μια φορά στον αγώνα ασυλίας και η Ρία ήταν αυτή που αποχώρησε. Ως εκ τούτου, αυτή την εβδομάδα, πρέπει να αποχωρήσει Τούρκος σύμφωνα με τους κανονισμούς του Survivor.

Πρώτα ψήφισαν οι Τούρκοι παίκτες της Άσπρης ομάδας και έβγαλαν υποψήφια προς αποχώρηση την Μπουσρά η οποία δεν έδειξε να ξαφνιάζεται όταν ανακοινώθηκε το όνομα της από τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Στη συνέχεια, οι Έλληνες παίκτες, ο ένας μετά τον άλλον κατευθύνθηκαν στη κάλπη και ανέδειξαν τον δεύτερο  υποψήφιο προς αποχώρηση, τον Οκάϋ.

Οι δυο τραγικές ιστορίες παικτών του Survivor που αποκαλύφθηκαν στο συμβούλιο του νησιού

Οι παίκτες των δυο ομάδων του Survivor μεταφέρθηκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να ψηφίσει η Άσπρη ομάδα δυο υποψήφιους προς αποχώρηση.

Όπως σε κάθε συμβούλιο, οι παρουσιαστές συζήτησαν λίγο με τους παίκτες.

Όταν ήρθε η σειρά του Ατζούν να μιλήσει με τους Τούρκους παίκτες ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις.

Δίνοντας τον λόγο στον Εμρέ, εκείνος ανέφερε πως από μικρή ηλικία αναγκάστηκε να εργαστεί ενώ πρόσθεσε πως έχει στο σπίτι ένα μωρό 60 χρονών ενώ παλεύει με τα δικά του ψυχολογικά προβλήματα.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιουσούφ ο οποίος ανέφερε πως έχει 11 αδέρφια και πως ένα έχει φύγει από τη ζωή χωρίς όμως να θελήσει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.