Παίκτρια του Power of Love εξόργισε την Μαρία Μπακοδήμου

Παίκτρια του Power of Love εξόργισε την Μαρία Μπακοδήμου

«Θέλεις να δείξουν ότι σε κακοποιούν»

Ο φετινός κύκλος του Power of Love είναι γεμάτος ένταση και καβγάδες. Συνήθως η Μαρία Μπακοδήμου προσπαθεί να λύσει τις όποιες διαφορές δημιουργούνται ανάμεσα στους παίκτες.

Υπάρχουν όμως φορές κατά τις οποίες ούτε η παρουσιάστρια μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα της με τα όσα ακούει από τους παίκτες του ριάλιτι παιχνιδιού της αγάπης.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η Μαρία Μπακοδήμου εξοργίστηκε όμως με παίκτρια. Συγκεκριμένα εξερράγη κατά τις Ρεγγίνας μετά από όσα άκουσε να λένε οι άντρες οι οποίοι την κατηγόρησαν για απρεπή συμπεριφορά.

«Αυτό κάνεις Ρεγγίνα;», την ρώτησε με την παίκτρια να απαντά: «Δεν κάνω αυτό Μαρία μου» και την παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Ο Μανώλης τι σου έκανε και δεν ήθελες να του μιλήσεις; Επειδή σε ψήφισε; Τι να πω... πραγματικά αυτό δεν το έχω ξαναδεί, ούτε στο περσινό, ούτε και σε κάποιον άλλον παίκτη. Εκβιάζεις ότι επειδή σε ψηφίζουν, να δείξουν ότι σε κακοποιούν. Δεν τους ζητάς να απολογηθούν για την ψήφο τους, αλλά όποιος το κάνει, του βάζεις Χ», της είπε, μην μπορώντας να κρύψει τον εκνευρισμό της.