«Το Mega είχε απορρίψει τους Μεν και τους Δεν γιατί…»

«Το Mega είχε απορρίψει τους Μεν και τους Δεν γιατί…»

Τι είχαν απαντήσει οι υπεύθυνοι του σταθμού όταν διάβασαν το σενάριο της σειράς

Η θρυλική σειρά «Οι Μεν και οι Δεν» προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του Ant1 και σημείωσε τεράστια επιτυχία. Το ζεύγος Δάγκα και το ζεύγος Σταμάτη με τους συνεχείς καβγάδες τους και τις απίστευτες περιπέτειες που έμπλεκαν χάριζαν γέλιο στους τηλεθεατές.

Η Άννα Κουρή η οποία υποδυόταν τη «Βάνα Δάγκα» παραχώρησε συνέντευξή στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σειρά.

«Η καριέρα μου μετά τους “Μεν και οι Δεν” γύρισε στο πιο εμπορικό, πριν έκανα πιο κουλτουριάρικα πράγματα στο θέατρο. Όταν βγήκε το σήριαλ δεν το περιμέναμε ότι θα κάνει επιτυχία! Ήμασταν οι outsiders! Το είχαμε πάει στο Mega και δεν το είχε δεχτεί γιατί είχε μόνο άγνωστους και έλεγαν ότι δε θα έχει επιτυχία! Τελικά το πίστεψε ο Ant1 και το πήρε, κάναμε ένα χρόνο πριν ξεκινήσει το σήριαλ πρόβα, όποτε το είχαμε βρει πριν τα γυρίσματα στις πρόβες. Ο κόσμος με “παραταύτησε” με τη Βάνα, μου πρότειναν συνέχεια τα ίδια πράγματα στην τηλεόραση. Για μένα δεν έχει ενδιαφέρον όταν έχεις κάνει κάτι τόσο πετυχημένο να επαναλάβεις το ίδιο, το έκανες και τελείωσε. Θα μου άρεσε να παίξω και σε κάτι πιο δραματικό, θεωρώ ότι μπορώ να το κάνω άνετα.

Η Τερέζ δεν ήταν μέσα στο σήριαλ αλλά επειδή ήταν η προέκτασή μου, είπε η Τζόυς Ευείδη να την βάλουμε. Η Τερέζ ήταν ασφαλισμένη και πληρωνόταν μέσα από εμένα στο όνομα μου, ήταν και ένας τρόπος να μου γίνει και μια αύξηση.

Είμαι παντρεμένη 16 χρόνια και ήμασταν και αλλά 10 χρόνια πριν μαζί. Έχουμε μια ισορροπία στο γάμο μας, για να είμαστε ακόμα μαζί χωρίς παιδιά. Ήταν επιλογή μας να μην κάνουμε παιδιά, κάποια στιγμή όταν το συζητήσαμε κανείς από τους δυο δεν ήταν φανατικός, όποτε το αφήσαμε. Στο νοικοκυριό δεν είμαι καλή, όποτε ορισμένα πράγματα τα κάνει μόνο ο άντρας μου γιατί νομίζω ότι εκνευρίζεται όταν τα κάνω εγώ επειδή τα κάνω λίγο χάλια.» ανέφερε η Άννα Κουρή μεταξύ άλλων.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: