Ανατροπή στο Power of Love με διπλή αποχώρηση

Ανατροπή στο Power of Love με διπλή αποχώρηση

Κλάματα και ειρωνείες στο πλατό

Μεγάλες ανατροπές είχαμε στο χθεσινό Gala του Power of love, καθώς δυο άτομα έφυγαν τελικά από το παιχνίδι επειδή ενεργοποιήθηκε η αρνητική ψηφοφορία του παιχνιδιού.

Οι αγαπημένοι παίκτες αυτή την εβδομάδα ήταν  η Άννα Ελευθερίου και ο Bill Σαντρίας, ενώ οι Μανώλης Σαββάκης και Ρένια Τσακίρη ήταν οι δύο που προστατεύτηκαν από τους συμπαίκτες τους.

Η Ρένια Τσακίρη και ο Παύλος Τερζόπουλος αναδείχθηκαν το πιο αγαπημένοι ζευγάρι και πήραν τα 2.500 ευρώ. Υποψήφιοι προς αποχώρηση αναδείχθηκαν η Ρεγγίνα Γκαϊνά και ο Φάνος Χατζηπαναγιώτου.

Στη συνέχεια η  Άννα Ελευθερίου που είναι η πιο αγαπητή παίκτρια της εβδομάδας προστάτεψε το σπίτι της και έτσι ο Φάνος αποχώρησε.

Τις περισσότερες αρνητικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό πήρε ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο οποίος αποχώρησε και εκείνος από το παιχνίδι.

ην ώρα της ανακοίνωσης, η Ρεγγίνα έβαλε τα γέλια, και η Μαρία Μπακοδήμου εκνευρισμένη είπε: «Ρε συ Ρεγγίνα, γιατί γελάς; Συγγνώμη, γιατί γελάς; Η φίλη σου στεναχωριέται γιατί φεύγει το αγόρι της, εσύ γιατί γελάς; Η ίδια η Άννα κλαίει που φεύγει ο Παύλος κι εσύ γελάς. Σε παρακαλώ!».