«Καρφιά», σπόντες και δάκρυα για την αποχώρηση του Ατακάν

«Καρφιά», σπόντες και δάκρυα για την αποχώρηση του Ατακάν

Θέμα συζήτησης και στις δυο καλύβες η συμπεριφορά του παίκτη κατά την έξοδο του από το Survivor

Ο Ατακάν ήταν ο παίκτης της Μαύρης ομάδας ο οποίος ψηφίστηκε από το τηλεοπτικό κοινό προκειμένου να αποχωρήσει από το Survivor.

Ο Τούρκος παίκτης, τις τελευταίες μέρες βρισκόταν σε μια συνεχή κόντρα με τον συμπαίκτη και φίλο του Γιουσούφ.

Οι δυο κολλητοί μάλιστα είχαν συγκρουστεί τόσο άσχημα κάποια στιγμή, που ο Ατακάν λιποθύμησε ενώ δεν έλειψαν και τα... γαλλικά μεταξύ τους.

Ο Ατακάν, μόλις άκουσε το όνομα του από τα χείλη του Ατζούν Ιλιτζαλί, πήρε τον λόγο και μίλησε με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια τόσο για τους συμπαίκτες του όσο και για τον παρουσιαστή και το «σχολείο» που έχει δημιουργήσει, όπως χαρακτήρισε το Survivor.

Η αποχώρηση του Ατακάν από το ριάλιτι επιβίωσης υπήρξε θέμα συζήτησης και στις δυο καλύβες του παιχνιδιού.

«Καρφιά», σπόντες και δάκρυα ήταν ορισμένες από τις αντιδράσεις των παικτών. Ο Μπόρα ήταν ο πρώτος που... κάρφωσε με τα σχόλια του, καθώς τόνισε με ειρωνικό ύφος στους συμπαίκτες του ότι περιμένει να ακούσει τον Γιουσούφ να λέει ότι ο Ατακάν του λείπει.

Αυτό ήταν κάτι που ανέφερε αρκετές φορές μέσα στη διάρκεια της μέρας και σε όποια συζήτηση και αν ξεκινούσε στην παραλία.

Ο Γιουσούφ περιφερόταν όλη μέρα, με κατακόκκινα και βουρκωμένα μάτια περιφερόταν όλη μέρα στην παραλία και συζητούσε με τον Εμρέ.

«Τον κούρασε ψυχολογικά η έλλειψη των γονιών του. Δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί. Μακάρι να μην είχαν συμβεί ποτέ τα γεγονότα της τελευταίας εβδομάδας. Ήμουν πληγωμένος αλλά δεν είμαι πια. Μακάρι να μπορούσαμε να συζητήσουμε αυτά τα προβλήματα. Παραμένει αδερφός μου...» και «Η τελευταία του αγκαλιά με κατέστρεψε...» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιουσούφ αναφερόμενος στον Ατακάν.

Ο Παναγιώτης, μιλώντας με τους υπόλοιπους παίκτες της Μαύρης ομάδας, τόνισε πως ένιωσε άσχημα για την πίεση που ασκούσε στον Ατακάν στο τέλος κάθε αγωνίσματος καθώς δεν γνώριζε πως εκείνος διαγωνίζεται για να κάνει ευτυχισμένη τη μητέρα του και πως μετά από κάθε ήττα του ήταν διπλά στεναχωρημένος.

«Στεναχωρήθηκα γιατί είχε τα προσόντα να φτάσει στα τελικό. Έχει καταφέρει πολλά και μπορούσε να καταφέρει κι άλλα. Όταν τον είδα να αποχωρεί δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Γενικά δεν μου αρέσει να βλέπω κανέναν να αποχωρεί. Είναι η πιο στενάχωρη σκηνή. Ότι δηλαδή δεν θα ξαναείμαστε στην ίδια ομάδα. Πριν φύγει μου είπε ότι μ’ αγαπάει και εγώ του είπα ότι τον αγαπάω. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Δεν θα αφήσω την αντίπαλη ομάδα να νομίζει ότι με έχει επηρεάσει η αποχώρηση του Ατακάν» ανέφερε η Κατερίνα Δαλάκα μιλώντας στη κάμερα της παραγωγής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

?Survivor Exclusive ? Η επόμενη μέρα της αποχώρησης Ατακάν βρίσκει την Μαύρη ομάδα... μουδιασμένη ? ... #Survivor2019 #SurvivorGR #SkaitvGR

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης δήλωσε πως: «Συναισθήματα δεν χωράνε μέσα σε αυτό το παιχνίδι. Εδώ έχει έρθει ο καθένας μόνος του. Εδώ γνωριστήκαμε, δεν θα τα βάψω μαύρα αν φύγει κάποιος. Αν θες συνεχίζεις έξω από το παιχνίδι.» είπε ο παίκτης ο οποίος ωστόσο σε συζήτηση που είχε λίγη ώρα νωρίτερα με τη Κατερίνα Δαλάκα έδειχνε να συμφωνεί μαζί της όταν εκείνη του ανέφερε πως την στεναχωρεί η κάθε αποχώρηση.