Αποχώρησε από το Τατουάζ και τους αποχαιρέτησε μέσω Instagram

Αποχώρησε από το Τατουάζ και τους αποχαιρέτησε μέσω Instagram

Η επιτυχημένη σειρά του Alpha οδεύει προς το τέλος και οι ιστορίες ολοκληρώνονται η μια μετά την άλλη

Το Τατουάζ, η καθημερινή σειρά του Alpha που σάρωσε τις τηλεθεάσεις και καταλάμβανε πολύ συχνά τη πρώτη θέση, οδεύει προς το τέλος της.

Οι ιστορίες των πρωταγωνιστών, η μια μετά την άλλη ολοκληρώνονται ώστε να μη μείνει καμία απορία στους τηλεθεατές που την αγάπησαν και την έκαναν καθημερινή τους βραδινή συνήθεια.

Ακόμη μια ιστορία του Τατουάζ, έφτασε στο τέλος της και ο πρωταγωνιστής θέλησε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ και να αποχαιρετήσει τους θαυμαστές του.

Συγκεκριμένα, ο Ερμογένης Σκιτίνης, ο τηλεοπτικός «Φίλιππος» ολοκλήρωσε τον κύκλο του στη σειρά και μέσω μιας ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είπε το δικό του «ευχαριστώ».

«Μια όμορφη σεζόν έφτασε στο τέλος της και θέλω να αποχαιρετήσω το «Τατουαζ» με μια πολύ γλυκιά ανάμνηση και με τον τρόπο που εγώ ξέρω να εκφράζομαι καλύτερα.

Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέρος σε αυτή την υπέροχη ομάδα, γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους, που στη συνέχεια έγιναν πολύ καλοί φίλοι και δίπλα χαρούμενος που ήμουνα και εγώ ένα κομμάτι σε μια από τις επιτυχίες που έκαναν και όπως φαίνεται θα συνεχίσουν να κάνουν για πολλά χρόνια ακόμη.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου δείξατε. Είς το επανιδείν ? @georgiou82@koulisnikolaou» έγραψε ο ηθοποιός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μια όμορφη σεζόν έφτασε στο τέλος της και θέλω να αποχαιρετήσω το «Τατουαζ» με μια πολύ γλυκιά ανάμνηση και με τον τρόπο που εγώ ξέρω να εκφράζομαι καλύτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέρος σε αυτή την υπέροχη ομάδα, γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους, που στη συνέχεια έγιναν πολύ καλοί φίλοι και δίπλα χαρούμενος που ήμουνα και εγώ ένα κομμάτι σε μια από τις επιτυχιες που έκαναν και οπως φαίνεται θα συνεχίσουν να κάνουν για πολλά χρόνια ακόμη. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου δείξατε. Είς το επανιδείν ? @georgiou82 @koulisnikolaou . . . . #ermogeniskitinis #singer #actor #tatouaz #acoustic

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ermogenis Skitinis (@ermogenisskitinis) στις