Βογιατζάκη: Αποκάλυψε πως πήρε τον ρόλο της «Τούλας» στο «Είσαι το ταίρι μου»

Βογιατζάκη: Αποκάλυψε πως πήρε τον ρόλο της «Τούλας» στο «Είσαι το ταίρι μου»

Τι είπε η γνωστή ηθοποιός για την σειρά

H Σοφία Βογιατζάκη μίλησε στην εκπομπή του «Happy Day» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πήρε τον ρόλο της «Τούλας» στο Είσαι το Ταίρι μου.

«Δεν πηγαίνω σε οντισιόν. Μία φορά πήγα σε οντισιόν και ήταν η αιτία που μου άνοιξε όλες τις πόρτες. Έτυχε σε αυτή την οντισιόν, το θεατρικό να κάνει διασκευή – απόδοση κειμένου, ο άνθρωπος που έγραψε το είσαι το ταίρι.

Έλεγα συνέχεια όχι και όχι, δεν μπορώ να το κάνω και έτσι όπως φεύγω και κατεβαίνω το σκαλάκι στο Παρκ που έχει χαλίκια. Κατεβαίνω τα σκαλάκια και μπουρδουκλώνεται το τακούνι με το μπατζάκι και πέφτω κάτω με τον κ@λο στα χαλίκια.

Έπεσα και έκλαιγα και γέλαγα και βγαίνω έξω από το θέατρο και με παίρνει τηλέφωνο ο Λευτέρης Παπαπέτρου και μου λέει “Δεν με ξέρεις, έχω γράψει τα τέσσερα επεισόδια σε ένα σήριαλ και ξεκινάμε γυρίσματα τον Ιούνιο στην Αυστραλία”. Στις 20 ημέρες τρώω φλασιά και του λέω “Ρε συ που με ήξερες;” Και μου λέει “Θυμάσαι εκείνη την οντισιόν στο Παρκ; Όταν σε είδα εκεί εγώ έγραφα το ταίρι και είπα αυτή η κοπέλα που μιλάει είναι η Τούλα”», είπε χαρακτηριστικά

Παρακαλούμε περιμένετε ...