Η Χίλαρι Σουάνκ θα πρωταγωνιστήσει σε σειρά του Netflix

Η Χίλαρι Σουάνκ θα πρωταγωνιστήσει σε σειρά του Netflix

Mε θέμα μία αποστολή στον Άρη

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, Χίλαρι Σουάνκ είναι καθ' οδόν για τον Άρη.

Η δύο φορές βραβευμένη από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επερχόμενη δραματική σειρά του Netflix με τίτλο «Away».

Στην ταινία των Τζέισον Κάτιμς και Ματ Ριβς η Σουάνκ θα είναι η Αμερικανίδα αστροναύτης Έμα Γκριν, που πρέπει να αφήσει πίσω τον σύζυγό της και την έφηβη κόρη της για να διοικήσει ένα διεθνές διαστημικό πλήρωμα που ξεκινάει μια επικίνδυνη αποστολή στον Κόκκινο Πλανήτη. Η σειρά είναι κατά ένα μέρος εμπνευσμένη από το άρθρο του Κρις Τζόουνς στο «Esquire» και όπως περιγράφεται στη σύνοψη αναφέρεται στην ελπίδα, την ανθρωπιά και πώς χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον, αν θέλουμε να επιτύχουμε αδύνατα πράγματα.

Το Netflix παρήγγειλε 10 επεισόδια της δραματικής σειράς, η οποία θα αρχίσει να γυρίζεται τον Ιούνιο του 2018. Η Χίλαρι Σουάνκ θα είναι εκτελεστική παραγωγός.

Η δημιουργός της σειράς, Τζέσικα Γκόλντεμπεργκ θα είναι υπεύθυνη προγράμματος, σεναριογράφος και εκτελεστική παραγωγός μαζί με τους Κάτιμς, Ριβς, Άνταμ Κάσαν, τον Μισέλ Λι και τον Άντριου Χιντερέικερ, ο οποίος έγραψε το πρώτο επεισόδιο.

Η σειρά είναι το πιο πρόσφατο πρότζεκτ στη μικρή οθόνη, που εξερευνά τη γιγαντιαία αποστολή της άφιξης στον Κόκκινο Πλανήτη τα τελευταία χρόνια. Το National Geographic πρόβαλε την πρώτη σεζόν της σειράς του «Mars» (Άρης) το 2016 και το Hulu προετοιμάζει το «The First» με πρωταγωνιστές τους Σον Πεν και την Νατάσα ΜακΕλόουν. Η σειρά θα καταγράφει μια φανταστική προσπάθεια της πρώτης επανδρωμένης αποστολής στον Άρη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

You in for the ride? June 7th @netflix ? Trailer link in bio ☝???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Swank (@hilaryswank) στις