«Πώς τις λένε αυτές τις πα…ιες; Είναι απίστευτο το τι λέγεται για να γεμίσει ένα επεισόδιο!»

«Πώς τις λένε αυτές τις πα…ιες; Είναι απίστευτο το τι λέγεται για να γεμίσει ένα επεισόδιο!»

Ξέσπασε ο Έλληνας ηθοποιός κατά των συναδέλφων του και της τηλεόρασης

Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το επάγγελμα του ηθοποιού αλλά και στους συναδέλφους του αναφέρθηκε ο Έλληνας ηθοποιός και ξέσπασε.

Ο Φίλιππος Σοφιανός μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και δεν... μάσησε τα λόγια του. «Γενικώς τεμπελιάζει η παραγωγή. Στην “Πρόβα νυφικού” για να βγάλουμε ένα επεισόδιο κάναμε 7-8 μέρες γύρισμα ή 10 και σήμερα τα επεισόδια βγαίνουν σε μια βάρδια, σε μία ημέρα. Δεν βλέπουμε καλές δουλειές, βλέπουμε προχειράτζες. Είναι να απορείς πως τα αρθρώνουν. Είναι ήρωες αυτοί οι άνθρωποι που παίζουν. Πώς τις λένε αυτές τις πα...ιες; Είναι απίστευτο το τι λέγεται για να γεμίσει ένα επεισόδιο!

Ας ρίξει κανείς από όλους αυτούς που γράφουν τα σενάρια και μας ταλαιπωρούν, μια ματιά στις αμερικανικές σειρές, στους διαλόγους, να δεις τι λένε αυτοί οι άνθρωποι και τι ανοίγουμε το στόμα μας και λέμε εμείς.

Εμείς σε μια τόσο μικρή αγορά να συμπεριφερόμαστε λες και είμαστε χολιγουντιανοί σταρ, είναι λίγο ανόητο, δεν κολλάει. Κυκλοφορεί πολύ καβαλημένο καλάμι.

Τα ριάλιτι με θλίβουν πολύ. Δεν μπορώ να τα δω με τίποτα. Πολλοί νέοι ηθοποιοί θεωρούν ότι είναι άθλος να παίξεις στην τηλεόραση. Η καταξίωση έρχεται από την αναγνώριση των συναδέλφων σου. Μου πήρε πολλά χρόνια να το καταφέρω.», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Φίλιππος Σοφιανός.