Παραβίασαν τους κανόνες οι παίκτες του Power of Love και τους περιμένουν κυρώσεις

Παραβίασαν τους κανόνες οι παίκτες του Power of Love και τους περιμένουν κυρώσεις

Τι ανακοίνωσε η Μαρία Μπακοδήμου στους διαγωνιζόμενους που αναστέναζαν ταραγμένοι

Οι παίκτες του Power Of Love, έχουν μπει στο σπίτι της αγάπης για να βρουν την αγάπη. Οι σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί στο ριάλιτι, τόσο φιλικές όσο και ερωτικές, είναι οι μόνες που απασχολούν τους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι ξέχασαν μέχρι και τους κανόνες.

Συγκεκριμένα οι παίκτες, πηγαίνουν, ότι ώρα θέλουν, από το ένα σπίτι στο άλλο χωρίς να πάρουν τη σχετική άδεια από την παραγωγή.

Η Μαρία Μπακοδήμου, μπήκε στο σπίτι των αγοριών και αφού συνδέθηκε μέσω του video wall με αυτό των κοριτσιών τους ενημέρωσε πως πρέπει να υποστούν κυρώσεις γιατί έχουν... ξεφύγει.

«Έχετε ξεφύγει και παραβιάζεται τους κανόνες. Μπαίνετε από το ένα σπίτι στο άλλο, χωρίς να έχετε πάρει άδεια, θεωρώντας ότι αυτό είναι κάτι που το έχετε κατακτήσει. Λοιπόν, επειδή δεν το έχετε κατακτήσει και αυτό έχει κυρώσεις και είναι κάτι που το ξέρετε από την αρχή» ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου.

Οι παίκτες, ακούγοντας τα λόγια αυτά ταράχτηκαν και άρχισαν αμέσως να αναστενάζουν. Τότε η παρουσιάστρια τους ανέφερε πως αυτή τη φορά δεν πρόκειται να τους επιβληθεί κάποια τιμωρία ωστόσο, τους διευκρίνισε πως: «Οι αρχηγοί θα πρέπει να φροντίζουν και αυτοί να μην μετακινούνται οι παίκτες από το ένα σπίτι στο άλλο. Αν επαναληφθεί τότε θα τηρηθούν οι κυρώσεις.»