Hθοποιός του Game of Τhrones νόμιζε ότι η σκηνή σεξ ήταν φάρσα

Hθοποιός του Game of Τhrones νόμιζε ότι η σκηνή σεξ ήταν φάρσα

Για πρώτη φορά είδαμε την Μέισι Γουίλιαμς σε ερωτική σκηνή

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους φανατικούς του Game of Thrones, στο δεύτερο επεισόδιο της 8ης σεζόν. Η Άρια Σταρκ είχε μια ερωτική σκηνή με τον  Gendry.

Γεγονός που ξένισε πολλούς μιας και είναι ένας από τους χαρακτήρες που μεγάλωσαν μέσα στη σειρά, ενώ είναι και ένας από τους πιο σεμνούς χαρακτήρες.

Η Μέισι Γουίλιαμς  η οποία υποδύεται την Άρια, αναφέρει πως όταν είδε το σενάριο έπαθε πλάκα καθώς αρκετά συχνά οι σεναριογράφοι έστελναν ψεύτικα κείμενα στους ηθοποιούς, ως πράξη αποσυμφόρησης της πίεσης που θα αντιμετώπιζαν αργότερα, στα γυρίσματα.

«Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν φάρσα. Ήμουν σε φάση, "Ναι, καλό". Και μετά λέω "Ω, γαμ…!" Και έτσι κάλεσα την Sophie Turner (που υποδύεται την Sansa Stark), η οποία μου είπε: "Το διάβασες, ε;". Και εκείνη ήταν πολύ χαρούμενη».

Ως επαγγελματίας, που ήθελε να βγάλει τη σκηνή αυτήν όσο καλύτερα γίνεται, σκέφτηκε ότι έπρεπε να κάνει και κάποια άλλα πράγματα, όπως να επιστρατεύσει το ταλέντο της. «Όταν άρχισα να διαβάζω το σενάριο και έφτασα στο σημείο αυτό, σκέφτηκα: "Ω, όχι. Πρέπει πράγματι να το κάνουμε. Πότε θα γίνει το γύρισμα; Πρέπει να πάω στο γυμναστήριο και να φτιάξω μια λίστα με πολλά πράγματα που πρέπει να κάνω», ανέφερε.

Πάντως οι φανατικοί της σειράς δεν φαίνεται να χάρηκαν και πολύ με αυτή την σκηνή  «Γιατί να εμπλακεί η Arya; Η Arya δεν μπορεί να κάνει σεξ και να ποζάρει γυμνή,.. Καταστρέφετε τα πάντα», ανέφερε ένα χαρακτηριστικό ποστάρισμα, με ένα άλλο να σημειώνει: «Δεν μου άρεσε η σκηνή σεξ με την Arya και όχι μόνο επειδή ήταν δύσκολο να δούμε το πρόσωπο που ήταν κάποτε παιδί να είναι γυμνό για τόση ώρα, αλλά ούτως ή άλλως το υπόλοιπο επεισόδιο ήταν αρκετά συμπαγές», δηλαδή ότι ήταν κάτι αχρείαστο… ήταν μερικά από τα σχόλια.