Πήρε «φωτιά» η Μπακοδήμου – «Πραγματικά, είστε πάρα πολύ αστείοι»

Πήρε «φωτιά» η Μπακοδήμου – «Πραγματικά, είστε πάρα πολύ αστείοι»

Ακόμα ένας καβγάς στήθηκε στο Gala του Power of Love

Στο Gala του Power of Love, ακόμη μια φορά στήθηκε τρικούβερτος καβγάς. Αφορμή στάθηκε η ατάκα του Γιάννη Μυλωνόπουλου στον συμπαίκτη του Bill Σαντρία ότι: «μέσα στο βανάκι μας είπε ότι πήρε τέσσερις γκόμενες και βγήκε εκεί...».

Ο Bill έγινε έξαλλος και πήρε αμέσως τον λόγο ανεβάζοντας τους τόνους. «Θίχτηκα. Η Κατερίνα ήταν με τον Παύλο κι εγώ έκανα ότι ήθελα στη έξω ζωή μου. Έχεις τάξει στην Άννα; Εγώ δεν έταξα κάτι, δεν κορόιδεψα κάποιον. Άντε τώρα, ήρθες να παίξεις μαζί μας εσύ; Να μας πουλήσεις τρέλα; Μας πουλάς τρέλα; Την Άννα προστατεύω που είναι φίλη μου. Της τα είχα πει από τότε. Άντε! Γελάει ο κόσμος μαζί σου», είπε ο Bill σε έντονο ύφος.

Ο Γιάννης Μυλωνόπουλος θέλησε να απαντήσει αμέσως: «Ότι θες κάνεις στη ζωή σου κι εγώ κάνω ότι θέλω. Δεν βγήκα να σε κατακρίνω. Δεν έχω τάξει τίποτα σε κανέναν. Δεν ήρθα να παίξω καθόλου μαζί σου, εσύ ήρθες να κρίνεις την προσωπική μου ζωή. Τι σε έχω βάλει; Τελάλη στη ζωή μου σε έχω βάλει; Πέφτω επίπεδο, σκοτώνομαι εγκεφαλικά. Ο κόσμος πραγματικά γελάει μαζί μου με την επιλογή που έχω κάνει» ανέφερε ο παίκτης.

Η Μαρία Μπακοδήμου πήρε... φωτιά με τα όσα διαδραματιζόντουσαν μπροστά της: «Πραγματικά, είστε πάρα πολύ αστείοι» τους είπε έξαλλη.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: