Απανωτές εκρήξεις στον στίβο μάχης και οι εκπλήξεις που έρχονται

Απανωτές εκρήξεις στον στίβο μάχης και οι εκπλήξεις που έρχονται

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Το Survivor είναι μια ανάσα πριν την ένωση που θα δούμε την Κυριακή 21 Απριλίου και ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις.

Απανωτές εκρήξεις στον στίβο μάχης του Survivor

Για τις προμήθειες της εβδομάδας διαγωνίστηκαν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, οι δυο ομάδες. Η Μαύρη Ομάδα, έχει κάνει δυναμικό comeback στους στίβους μάχης και αυτό έχει προκαλέσει εκνευρισμό στην αντίπαλη Άσπρη.

Οι παίκτες ξεκίνησαν τις κούρσες τους και τα αίματα δεν άργησαν  να... ανάψουν.

Η αρχή έγινε με τον Χικμέτ και τον Εμρέ. Οι δυο παίκτες στο τέλος του αγώνα τους, διαπληκτίστηκαν. Ο Χικμέτ θέλησε να πετάξει το «καρφί» του στον Εμρέ αλλά το έκανε ακουμπώντας τον στον ώμο.

Η κίνηση αυτή εξόργισε τον Εμρέ, ο οποίος του συνέστησε, φανερά εκνευρισμένος να μην τον ακουμπάει.

Στη συνέχεια, ακόμη ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Χικμέτ, διαδραματίστηκε. Αυτή τη φορά ο παίκτης ήρθε σε σύγκρουση με τον Γιουσούφ, με τον οποίο έχουν τσακωθεί πολλές φορές στο παρελθόν.

Αφορμή για τον καινούργιο τους καβγά ήταν η νίκη της Σαμπριέ. Ο Χικμέτ κατηγόρησε τους αντίπαλους, ότι επέλεξαν να βάλουν την Σαμπριέ σε αγώνα απέναντι στην Ελπίδα γιατί την θεωρούν εύκολο πόντο. Η Σαμπριέ όμως έκανε την ανατροπή και κέρδισε τη δυνατή παίκτρια της Μαύρης Ομάδας.

«Έπεσαν στην παγίδα που έστησαν» ανέφερε ο Χικμέτ και προκάλεσε την έκρηξη του Γιουσούφ.

Το αγώνισμα, η νίκη και το παιχνίδι

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, για πρώτη φορά οι παρουσιαστές Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Λιανός συμμετείχαν ως παίκτες στο τηλεπαιχνίδι «Πες το αλλιώς».

Στο επεισόδιο, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για να απολαύσουν το έπαθλο φαγητού, που ήταν μία μακαρονάδα και νικήτρια ήταν η μαύρη ομάδα.

Στη Μαύρη ομάδα υπάρχει ένα πρόβλημα συνεννόησης στα αγωνίσματα. Οι παίκτες εξέφρασαν τα παράπονά τους για τον Ατακάν, επισημαίνοντας ότι παίρνει αποφάσεις μόνος του.

Από την άλλη, στην Άσπρη ομάδα έφτιαξαν ένα πλεούμενο και διασκέδασαν, κάνοντας βόλτες στη θάλασσα.