Μια έκρηξη και μια λιποθυμία στο Survivor

Μια έκρηξη και μια λιποθυμία στο Survivor

Εκρηκτικό αναμένεται το αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης

Ένταση, καβγάδες, «καρφιά» αλλά και μια λιποθυμία αναμένονται στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.

Οι παίκτες των δυο ομάδων θα κοντραριστούν για ακόμη ένα έπαθλο φαγητού. Ο αγώνας θα μετατραπεί σε ντέρμπι, κάτι που θα προκαλέσει ένταση ανάμεσα στην Μαύρη και την Άσπρη Ομάδα.

Στο τέλος του αγώνα, η Κατερίνα Δαλάκα θα κατηγορήσει κάποιον από τους συμπαίκτες της για άσεμνη συμπεριφορά και θα ακουστεί να λέει εκτός εαυτού: «Τον π...ο! Που θα πεις εσύ στην ομάδα μου έτσι!».

Ο Τόνι, μετά την επιστροφή τους στην καλύβα, φαίνεται να απολογείται τόσο στους συμπαίκτες του όσο και στην κάμερα της παραγωγής και να τονίζει πως δεν βρίζει τα θεία ποτέ.

Η φιλία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και τον Ατακάν φαίνεται πως έχει δημιουργήσει προβληματισμό στην καλύβα της Μαύρης ομάδας και ιδιαίτερα στον Γιουσούφ ο οποίος έχει απομακρυνθεί από τον μέχρι άλλοτε φίλο του.

«Στην τούρκικη ομάδα δεν είχα μια καλή φίλη. Επίσης όταν ήρθα στη νέα ομάδα, ο μόνος φίλος μου ήταν ο Γιουσούφ. Και φεύγοντας από εδώ, ο Γιουσούφ θα είναι ο καλύτερος μου φίλος. Όταν ήρθαμε εδώ, αισθάνθηκα κοντά με κάποια άτομα» θα δηλώσει ο Ατακάν στην κάμερα.

Επίσης ένα περιστατικό θα τρομάξει τους παίκτες του Survivor αλλά και τη παραγωγή. Ο Τούρκος παίκτης Εμρέ, τη στιγμή που ο Τόνι μιλάει στους συμπαίκτες του μπροστά στον παρουσιαστή και αναφέρεται στην κόντρα του με την Κατερίνα Δαλάκα, θα νιώσει αδιαθεσία και θα καταρρεύσει. Έντρομοι οι συμπαίκτες του θα τρέξουν στο πλευρό του για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Οι παίκτριες σοκαρισμένες θα ξεσπάσουν σε κλάματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δείτε στο αυριανό εκρηκτικό επεισόδιο του #SurvivorGR ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις