Το έπαθλο του αυτοκινήτου και οι κόντρες στο Survivor

Το έπαθλο του αυτοκινήτου και οι κόντρες στο Survivor

Κόκκινο πανί για τους συμπαίκτες του ο Τόνι

Η Mαύρη ομάδα κατέκτησε μία ακόμη νίκη στο Survivor, καθώς μετά τους δυο αγώνες ασυλίας, οι παίκτες της κατάφεραν να πάρουν και την νίκη το βράδυ της Δευτέρας.

Μεγάλο ντέρμπι στο Survivor στον αγώνα για το αυτοκίνητο

Μια ανάσα από τη νίκη έφτασε για άλλη μια φορά ο παίκτης αλλά τελικά στάθηκε άτυχος και δεν κατάφερε να φύγει από το Survivor με το αυτοκίνητο της εβδομάδας.

Η Μαύρη Ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα ήταν αυτή που κέρδισε τον αγώνα και οδηγήθηκε στην παραλία μπροστά στον Ατζούν Ιλιτζαλί προκειμένου οι παίκτες να διεκδικήσουν το αυτοκίνητο.

Το παιχνίδι γρήγορα μετατράπηκε σε ντέρμπι ανάμεσα στον Παναγιώτη και την Ελπίδα. Τελικά τη νίκη πήρε η Ελπίδα η οποία ξέσπασε σε πανηγυρισμούς.

«Το αποτέλεσμα για μένα σήμερα ήταν καταπληκτικό» είπε η παίκτρια η οποία είχε αρχίσει να χάνει τις ελπίδες της ότι μπορεί να κερδίσει έστω μια φορά.

Από την άλλη, ο Παναγιώτης δήλωσε απογοητευμένος στην κάμερα: «Έφτασα πάλι στην πηγή και δεν ήπια νερό, τι να πω με την τύχη μου..»

Κόντρα δίχως τέλος στο Survivor – Στα άκρα οι σχέσεις του Τόνι με τους συμπαίκτες του

Ο εκρηκτικός χαρακτήρας του Τόνι έχει σχολιαστεί από τους συμπαίκτες του, από την αρχή του Survivor, πολλές φορές.

Ο παίκτης είναι υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Κυριάκο Πελεκάνο και αυτό δεν μπορούσε παρά να μην αποτελέσει θέμα συζήτησης στην καλύβα ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους.
Τα πηγαδάκια στήθηκαν και οι ατάκες που ακούστηκαν δείχνουν πως οι σχέσεις του Τόνι με τους συμπαίκτες του είναι στα άκρα.

«Άμα φύγει θα νιώσω καλύτερα. Νιώθω άσχημα που του λέω αλλά τι να κάνω που θα νιώσω καλύτερα αν φύγει;» ακούγεται να λέει αγανακτισμένη η Δήμητρα στον Σπύρο ενώ λίγη ώρα αργότερα η Ελπίδα ανέφερε πως: «Ο Τόνι έχει φτάσει σε σημείο να τσακωθεί με όλους. ¨Ήμουν δίπλα του και το έχει ξεχάσει».

Ο Τόνι από τη μεριά του έριξε τα... βέλη του αρχικά στον Σπύρο σχετικά με το στιχάκι που του αφιέρωσε στο Συμβούλιο του Νησιού όπου του έλεγε πως είναι «στρατιωτάκι» του Χικμέτ. «Μπερδεύεται μάλλον ο τύπος. Δεν είναι κακό να τα βρίσκεις με κάπιον που έχεις τσακωθεί. Κακό είναι κρατάς κακίες. Με την μπαντάνα να βγαίνει στις πλατείες. Θα τον αφήσω να τρώγεται με τα σωθικά του. Δεν με ενδιαφέρει ο τύπος! Δεν βλέπω κανένα Σπύρο!» είπε ο Τόνι και πρόσθεσε, αναφερόμενος στους Τούρκους συμπαίκτες του: «Όταν τους λεω να μου μεταφράζουν, τις περισσότερες φορές δεν μου μεταφράζουν. Μόνο τον Θεό φοβάμαι μην με τιμωρήσει γιατί έχω κάνει κάποια πράγματα που δεν πρέπει.» αφήνοντας να εννοηθεί πως έχει δημιουργηθεί κλίκα στην καλύβα.

Tο τραγούδι του Σπύρου με αποδέκτη τον Τόνι σχολιάστηκε  από τη μαύρη ομάδα. Η Κατερίνα Δαλάκα, τόνισε ότι περιείχε όλα όσα συμβαίνουν ενώ η Ελπίδα πρόσθεσε: «Τον κατέστρεψε».