Τα τηλεοπτικά προγράμματα που έχουν πάρει «πράσινο» φως για τη νέα σεζόν

Τα τηλεοπτικά προγράμματα που έχουν πάρει «πράσινο» φως για τη νέα σεζόν

Αποτελούν αγαπημένες συνήθειες του κοινού

Η τηλεοπτική χρονιά βρίσκεται ήδη στο δεύτερο μισό της, και οι υπεύθυνοι των σταθμών έχουν αρχίσει να σκέφτονται ποιες σειρές, εκπομπές και σόου θα εντάξουν στα προγράμματα τους τη νέα σεζόν.

Κάποια προγράμματα ωστόσο, αποτελούν αγαπημένες συνήθειες του τηλεοπτικού κοινού και έχουν πάρει ήδη το «πράσινο» φως για τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Ant1

Η Φαίη Σκορδά όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει ακόμη μια χρονιά να ανήκει στο εργατικό δυναμικό του Ant1. Η ξανθιά παρουσιάστρια, αν και στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν, είχε ορισμένες εντάσεις με τη διοίκηση του σταθμού, πλέον η συνεργασία τους είναι άψογη.

Το τηλεοπτικό κοινό την επιλέγει για να ξεκινήσει τη μέρα του και του χρόνου θα λέει «καλημέρα» ξανά μέσα από το κανάλι του Αμαρουσίου και την εκπομπή της «Πρωινό».

Όσον αφορά στις τηλεοπτικές σειρές, η «Γυναίκα χωρίς όνομα» και το «Μην Ψαρώνεις» θα συνεχιστούν και του χρόνου.

Υπάρχουν όμως και δυο τηλεπαιχνίδια που θα συνεχίσουν να προβάλλονται και τη νέα σεζόν. Αυτά δεν είναι άλλα από το «Ρουκ Ζουκ» με τη Ζέτα Μακρυπούλια και το Still Standing με την Μαρία Μπεκατώρου.

Alpha

Ένα από τα πολύ δυνατά προγράμματα του Alpha, η καθημερινή σειρά το «Τατουάζ» με το τέλος της σεζόν θα ολοκληρωθεί. Ο σταθμός, ο οποίος επενδύει στη μυθοπλασία, έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχιστεί για άλλη μια σεζόν, το έτερο δυνατό του «χαρτί», «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και του έχει δώσει το «πράσινο» φως. Ο μόνος προβληματισμός που έχουν οι υπεύθυνοι του καναλιού, είναι μήπως η σειρά κουράσει το τηλεοπτικό κοινό καθώς ήδη προβάλλεται από το 2013!

Star Channel

Το καθημερινό πρόγραμμα του Star Channel που όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, είναι το παιχνίδι μόδας Shopping Star με τη Βίκυ Καγιά το οποίο πλέον αποτελεί καθημερινή συνήθεια του κοινού και το φέρνει ψηλά στον πίνακα της τηλεθέασης.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές, που το Shopping Star, «κονταροχτυπιέται» με το Ρουκ Ζουκ του Ant1 για τη πρώτη θέση της ζώνης.