Το καστ της νέας ταινίας του Γαβρά – Ποια θα υποδυθεί τη σύζυγο του Γιάνη Βαρουφάκη

Το καστ της νέας ταινίας του Γαβρά – Ποια θα υποδυθεί τη σύζυγο του Γιάνη Βαρουφάκη

Στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες από τους «Ενήλικους στο Δωμάτιο»

Το κέντρο της Αθήνας έχει πλημμυρίσει κάμερες, συνεργεία και κόσμο που παρατηρεί τους πρωταγωνιστές της νέας ταινίας του Κώστα Γαβρά, «Ενήλικοι στο Δωμάτιο» να αναπαριστούν σκηνές από τα όσα διαδραματίστηκαν στο πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, το 2015.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, είδαν το φως της δημοσιότητας. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ερμηνεύει το Αλέξη Τσίπρα, ο Χρήστος Λούλης ερμηνεύει τον Γιάνη Βαρουφάκη, ο Δημήτρης Τάρλοου θα υποδυθεί τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ενώ τον... σκληρό Βόλφγκανκ Σόιμπλε
θα υποδυθεί ο Ούλριχ Τούκουρ. Όσον αφορά στη Δανάη Στράτου, σύζυγο του Γιάνη Βαρουφάκη, θα την υποδυθεί η γαλανομάτα Βαλέρια Γκολίνο.

Ο Κώστας Γαβράς ελέγχει κάθε λεπτομέρεια της ταινίας και βρίσκεται στο πλευρό των ηθοποιών και τους καθοδηγεί ώστε το αποτέλεσμα να είναι άρτιο.

Εκτός όμως από το κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Αιόλου όπου πραγματοποιήθηκαν χθες Πέμπτη, γυρίσμα θα γίνουν και στις Βρυξέλλες, στο Στρασβούργο, στη Ρίγα, στη Φρανκφούρτη, στο Λονδίνο και το Παρίσι.