«Έμαθα ό,τι το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” σταμάτησε γιατί…»

«Έμαθα ό,τι το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” σταμάτησε γιατί…»

Πρωταγωνιστής της σειράς αποκαλύπτει

Η σειρά των Ρήγα-Αποστόλου, «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» προβαλλόταν από το Mega και ενώ έκανε τα μηχανάκια της AGB να τρελαίνονται, είχε κοπεί απότομα.

Οι φήμες τότε ανέφεραν πως οι πρωταγωνιστές είχαν μεταξύ τους τις χειρότερες σχέσεις πράγμα που οδήγησε και στην διακοπή της σειράς.

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης που συμμετείχε στη σειρά, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και μίλησε μεταξύ άλλων για τον σεναριογράφο Αλέξανδρο Ρήγα, για τα γυρίσματα αλλά και τον λόγο που σταμάτησε η σειρά.

«Γιατί να μην ξανασυνεργαζόμουν με τον Αλέξανδρο Ρήγα; Η συνεργασία μας δεν διακόπηκε, απλά σε εκείνη τη σειρά είχα εγώ μια άποψη, όπως έχω για όλα στη ζωή, η οποία ήταν αντίθετη με κάποιες άλλες απόψεις. Δεν συναντιόμασταν παρά μόνο σε γυρίσματα γιατί οι δικές μου οι σκηνές, επειδή ήταν γκεστ, γινόταν ένα γκρουπάρισμα και έκανα πέντε, έξι μαζί. Αυτοί που είχαν φοβερή δουλειά τότε ήταν τα κορίτσια περισσότερο.

Όταν γυρίζεις μια εκπομπή, όχι σίριαλ, οποιαδήποτε εκπομπή 48 ώρες το... 24ωρο προφανώς όλων τα νεύρα θα είναι στη τσίτα. Είχε τρομακτική επιτυχία πριν προβληθεί. Με σημερινές ορολογίες, είχε 1,5 εκατομμύριο likes πριν παιχτεί το πρώτο επεισόδιο. Εγώ απ’ ότι έμαθα, που δεν έμαθα 100%, είναι ότι σταμάτησε η σειρά γιατί δεν προλάβαιναν τα γυρίσματα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: