Η φήμη που έφερε ανακατωσούρα στο Open

Η φήμη που έφερε ανακατωσούρα στο Open

Πώς έμπλεξαν το όνομα του Τζώνη Καλημέρη σε σενάρια

Τις τελευταίες ώρες μια φήμη που αφορούσε στον Τζώνη Καλημέρη, έφερε ταραχή στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια.

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν ο διευθύνων σύμβουλος του Open, είχε υποβάλλει την παραίτηση του στον σταθμό χωρίς όμως να γίνουν περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές.

Ωστόσο, από το περιβάλλον του τηλεοπτικού σταθμού η συγκεκριμένη φήμη διαψεύδεται και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Εξάλλου ο Τζώνη Καλημέρης, αποτελεί «επένδυση» για το κανάλι της Παιανίας.

Τόσο η πολύχρονη επαγγελματική του πείρα όσο και η αντίληψη του για τα τηλεοπτικά δρώμενα βοηθούν το Open να κάνει τα σωστά επόμενα βήματα που θα βοηθήσουν το κανάλι να κυριαρχήσει τόσο στην ελληνική όσο και στη ξένη αγορά.

Οι επενδύσεις και οι δηλώσεις του Τζώνη Καλημέρη

To Open, αν και νέο κανάλι, (μετρά μόλις λίγους μήνες στον τηλεοπτικό «αέρα») έχει ήδη κάνει κινήσεις για να κατακτήσει και την ξένη αγορά.

Μέσα Μαρτίου και ο Τζώνη Καλημέρης σε συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους ανέφερε μεταξύ άλλων για τα επόμενα σχέδια του σταθμού: «Επενδύσαμε σε πολύ υψηλής ποιότητας τεχνολογία γιατί είμαστε ένα νέο κανάλι και θέλαμε ο τεχνολογικός μας εξοπλισμός να είναι ό,τι πιο προηγμένο και καινοτόμο. Όλες οι παραγωγές μας, τόσο οι εκπομπές όσο και τα δελτία ειδήσεων είναι σε fullHD, γεγονός που καθιστά το OPEN το πρώτο κανάλι στην Ελλάδα με όλες τις παραγωγές του σε fullHD» και πρόσθεσε: «Η κατεύθυνση είναι digital first, όλες οι λειτουργίες του τηλεοπτικού σταθμού, της εφημερίδας Έθνος και του σάιτ ethnos.gr είναι πλέον digital. Ξεκινάμε υβριδική τηλεόραση και θα δημιουργήσουμε streaming services. Σύντομα θα ξεκινήσει και το OPEN World, μέσω του οποίου το πρόγραμμα του OPEN θα εκπέμπει σε όλο τον κόσμο, θα έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό μας όλοι οι Έλληνες της διασποράς».