Η αποκάλυψη του Αργύρη Αγγέλου για τον ρόλο του στο «Παρά Πέντε»

Η αποκάλυψη του Αργύρη Αγγέλου για τον ρόλο του στο «Παρά Πέντε»

Τι είπε ο πρωταγωνιστής της σειράς 14 χρόνια μετά

Στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος αποκάλυψε πως στο Παρά Πέντε αρχικά ήταν να κάνει το ρόλο του Σπύρου και ο Γιώργος Καπουτζίδης το ρόλο του Φώτη, αλλά τελευταία στιγμή το άλλαξαν.

O Αργύρης Αγγέλου βρέθηκε στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη το βράδυ της Τρίτης. Ο πρωταγωνιστής της αγαπημένης σειράς «Παρά Πέντε» αποκάλυψε πως στην αρχή ήταν να έχει τον ρόλο του Σπύρου και ο Γιώργος Καπουτζίδης του Φώτη, αλλά άλλαξε τελευταία στιγμή.

«Από εκείνη την περίοδο, πέρα από τα γέλια και το τι ωραία περάσαμε, θυμάμαι πολλή δουλειά, 12ωρα γυρίσματα και Σάββατο και επίσης οι περισσότεροι κάναμε και θέατρο παράλληλα. Που αυτό σημαίνει, όταν κάνεις πρόβες, συν ένα 5ωρο ακόμα στη ζωή σου από 11-12 ώρες που δουλεύεις, συν ένα τρίωρο αν έχεις παράσταση ή 6ωρο αν έχεις διπλή. Πάρα πολλή δουλειά, πάρα πολύ τρέξιμο, πάρα πολύ πανικό γιατί ήταν πρωτόγνωρο αυτό το πράγμα.

Είχαμε σκεφτεί με τον Γιώργο τότε να κάνουμε σκάντζα τους ρόλους μας, απλά επειδή εγώ είχα κάνει τον Λαζάρου τον αγαθούλη στις Σαββατογεννημένες και ο Γιώργος είχε κάνει τον Χοσέ τον τσαμπουκαλή, λέει ο Γιώργος να τα κάνουμε αντίστροφα. Και τελευταία στιγμή αλλάξαμε ρόλους. Πίστευα ότι θα πάει καλά η δουλειά, αλλά δεν φανταζόμουν αυτό που ήρθε. Δεν μπορούσα να το φανταστώ γιατί δεν είχα και την πείρα», είπε ο Αργύρης Αγγέλου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...