Το αυτοκίνητο, η αποχώρηση και η τιμωρία των Τούρκων παικτών

Το αυτοκίνητο, η αποχώρηση και η τιμωρία των Τούρκων παικτών

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Ανατρεπτικό επεισόδιο το χθεσινό του Survivor, καθώς είχαμε έπαθλο ένα αυτοκίνητο, αποχώρηση ακόμα και τιμωρία Τούρκων παικτών γιατί παραβίασαν τους κανόνες του παιχνιδιού.

Συμπαίκτρια της Κατερίνας πετάει τα... καρφιά της

Οι απανωτές ήττες της Μαύρης ομάδας του Survivor έχουν προκαλέσει γκρίνιες και πολύ πείνα στους παίκτες. Η Σουντέ, η οποία μετά την μίξη των παικτών ανήκει στην ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής τόνισε πως έχει εντοπίσει το πρόβλημα της ομάδας της και αυτό δεν είναι άλλο από την... έλλειψη σοβαρότητας.

Η Σουντέ πρόσθεσε όμως, πως το κλίμα ανάμεσα σε εκείνη και τους Έλληνες συμπαίκτες της είναι ιδιαίτερα θετικό και πως πρέπει να βρουν τρόπο να διαχειριστούν τους στίβους μάχης και το ενδεχόμενο προβάδισμα που παίρνει η αντίπαλη ομάδα, για να μπορέσουν να πάρουν νίκη και ως εκ τούτου να κερδίσουν κάποιο έπαθλο φαγητού.

Άνω-κάτω η Λευκή ομάδα του ριάλιτι επιβίωσης

Η Μαύρη ομάδα του Survivor μετά από πολλές ήττες κατάφερε να κερδίσει ένα έπαθλο φαγητού. Οι παίκτες της ομάδας της Κατερίνας Δαλάκα πεινούσαν τόσο πολύ που δεν δίστασαν να κόψουν χόρτα από το δάσος προκειμένου να απολαύσουν κάτι άλλο εκτός από καρύδες πριν μεταφερθούν στον στίβο μάχης.

Το σερί των χαμένων αγώνων σταμάτησε στο αποψινό επεισόδιο και η Μαύρη ομάδα επικράτησε της Λευκής με σκορ 10-5.

Η συγκεκριμένη νίκη όμως προκάλεσε γκρίνια στη Λευκή ομάδα και οι παίκτες θεώρησαν πως φταίει μόνο η Σαμπριέ και γι’αυτό τον λόγο την έβγαλαν στη... σέντρα.

Η Τουρκάλα παίκτρια είχε εκφράσει τη δυσαρέσκεια της στους συμπαίκτες επειδή δεν την άφηναν να επιλέξει ποια αντίπαλο ήθελε με αποτέλεσμα να της προκαλείται εκνευρισμός και να μην μπορεί να αποδώσει στον στίβο μάχης.

Οι συμπαίκτες της, με αρχηγό την Σεντά, θέλησαν να της κάνουν το χατήρι και άλλαξαν την στρατηγική τους για να μπορέσει η Σαμπριέ να διαλέξει πρώτη με ποια θέλει να διαγωνιστεί.
Η αλλαγή αυτή στη στρατηγική της ομάδας, όπως τόνισε εκνευρισμένος ο Κυριάκος Πελεκάνος μετά την ήττα, δεν απέδωσε και δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

Το ίδιο θέμα όμως συζητούσαν όλοι οι παίκτες της Λευκής ομάδας μετά την επιστροφή τους στην καλύβα και πετούσαν τα... καρφιά τους στην Σαμπριέ, η οποία ήταν στεναχωρημένη.

Η Σεντά, μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής τόνισε φανερά ενοχλημένη πως δεν... κατάλαβε τι έγινε και πως είδε την Σαμπριέ στο τέλος του αγώνα να εύχεται της στους αντιπάλους καλή όρεξη.

Ποιος έκανε την τελική σωστή μαντεψιά

Κάθε εβδομάδα οι παίκτες του Survivor διαγωνίζονται σε ένα παιχνίδι τύχης με έπαθλο ένα αυτοκίνητο.Η Λευκή ομάδα επικράτησε της Μαύρης και ήταν αυτή που βρέθηκε αντιμέτωπη με τους πίνακες.

Οι παίκτες, ο ένας μετά τον άλλον μάντευαν τι χρώμα κρύβουν οι πίνακες. Εύστοχοι στις μαντεψιές τους αποδείχθηκαν ο Κυριάκος και ο Νίκος, οι οποίοι έφτασαν στον τελικό του παιχνιδιού και μετέτρεψαν τον αγώνα σε ντέρμπι.

Η τελική σωστή μαντεψιά άνηκε στον Κυριάκο Πελεκάνο ο οποίος κέρδισε και το αυτοκίνητο και όπως ήταν φυσικό ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Παίκτες παραβίασαν τους κανόνες του Survivor – Η τιμωρία και η ανακοίνωση του Ατζούν

Οι παίκτες του Survivor βρέθηκαν στον συμβούλιο του νησιού προκειμένου να μάθουν ποια παίκτρια θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους.

Ενώ οι παίκτες της ομάδας της Κατερίνας Δαλάκα περίμεναν με αγωνία να μάθουν αν θα αποχωρήσει η Μελίσα ή η Σουντέ, ο Ατζούν έκανε μια ανακοίνωση που τους ξάφνιασε.

Όπως τους ενημέρωσε ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής, κάποιοι από τους παίκτες παραβίασαν τους κανόνες επικοινωνίας του παιχνιδιού προκειμένου να στείλουν μηνύματα στις οικογένειες τους και έπρεπε να τιμωρηθούν γι' αυτό.

Οι τέσσερις παίκτες που παραβίασαν τους κανόνες του Survivor ήταν οι Γιουσούφ, Οκάϋ, Μπουσρά και Μελίσα και η ποινή τους είναι ο αποκλεισμός τους από κάποια έπαθλα φαγητού.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί όμως έκανε και μια ανακοίνωση που χαροποίησε τους παίκτες που έχουν παιδιά. Όπως τους είπε θα τους φέρει λίγο πιο κοντά σε αυτά και θα τους δώσει τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Η Μελίσα αποχώρησε από το Survivor

Δυο υποψήφιες προς αποχώρηση τέθηκαν αυτή την εβδομάδα στην διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Από την Μαύρη ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα, η Μελίσα και η Σουντέ ήταν αυτές που διεκδικούσαν την παραμονή τους στο Survivor.

Οι τηλεθεατές ψήφισαν και αποφάσισαν να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο η Μελίσα καθώς ήταν αυτή που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους.

Η Τουρκάλα παίκτρια αποχαιρέτησε παλιούς και νέους συμπαίκτες και έφυγε στεναχωρημένη από το συμβούλιο του νησιού.