Οι βρισιές του Τόνι στη Δαλάκα και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι βρισιές του Τόνι στη Δαλάκα και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Πολλοί οι τσακωμοί και οι εντάσεις στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Οι παίκτες της μαύρης και της άσπρης ομάδας δεν μπορούν  να ηρεμήσουν.

Η άσπρη ομάδα κέρδισε και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και έτσι οι παίκτες της μαύρης ομάδας έπρεπε να στείλουν δύο παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση.

Οι άσπροι κέρδισαν με 10-7, σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να ρίξουν στον στόχο μπάλες με κάποιες κορύνες στο τραπέζι.

Ο Τόνι για ακόμη μια φορά τα έβαλε με την Κατερίνα Δαλάκα. Ο Τόνι κατηγόρησε την Κατερίνα, πριν από το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, για ειρωνεία σχετικά με τον τραυματισμό του στον προσαγωγό. Ο ίδιος πρόσθεσε: «Μαζί με τον προσαγωγό, με πονά και το δεξί αρχ…».

Στο αγώνισμα επικοινωνίας κέρδισαν η Ελπίδα με τον Νίκο και επέλεξαν τη Ρία και τον Παναγιώτη για να τους συνοδεύσουν.

Στο συμβούλιο του νησιού Ο Κυριάκος έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, μίλησε για τη μητέρα του που έχει φύγει από τη ζωή και πως συνδέεται με τη λιποθυμία του, πριν από λίγες ημέρες. Ο παίκτης δάκρυσε και συγκλόνισε τους πάντες.

Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν εκνευρισμένη μετά το τέλος του αγωνίσματος ασυλίας στο Survivor, αφήνοντας αιχμές, και ζητώντας σεβασμό από τους υπόλοιπους παίκτες.

«Θέλω λίγο παραπάνω σεβασμό σε άτομα που έχουν δώσει τα πάντα για να φάνε κάποιοι άλλοι...»,  είπε και πρόσθεσε πως η αντίπαλη ομάδα ήθελε να της σπάσει τον τσαμπουκά. Όλα αυτά για το σύνθημα που φώναζε η αντίπαλη ομάδα για την Αφροδίτη.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Σουντέ και Μελίσσα, καθώς μόνο Τούρκοι παίκτες μπορούσαν να είναι υποψήφιοι.