Αναστάτωση στο σπίτι του Power of Love

Αναστάτωση στο σπίτι του Power of Love

Αλληλοκατηγορίες μεταξύ των παικτών

«Διαμάχη» ξέσπασε στο σπίτι του Power of Love όταν ο Παύλος ανέφερε πως υπάρχει ηχογραφημένο υλικό από «απειλές» του Bill κατά του ίδιου και του Τζόνι.

Απαντώντας στη Μαρία Μπακοδήμου σε ζωντανή σύνδεση με το σπίτι, ο Βασίλης Σαντρίας ξέσπασε κατά του Αλέξανδρου Κολυβά, τονίζοντας πως μπήκε στο δωμάτιο και τον τραμπούκισε.

«Μπήκαν στο δωμάτιό μου και με τραμπούκισαν. Την πρώτη φορά που μπήκαν μέσα στο δωμάτιό μου, και αν έχει ο Βασίλης Χαλκιάς τα… παντελόνια που φοράει, να πει την αλήθεια, αλλιώς να μην μιλήσει καθόλου, δεν έχω θέμα.

Ήμουν στο δωμάτιο εγώ, ο Ίον και ο Βασίλης και μπήκαν μέσα τρελαμένοι ο Αλέξανδρος και μετά ακολούθησαν ο Τζόνι και ο Παύλος γιατί κάτι είχε γίνει με την Ιόλη και έψαχναν τα κινητά μας. Ο Αλέξανδρος πήρε το κινητό μου κι έψαχνε τα μηνύματα, ενώ του έλεγα ότι δεν έχω κάνει κάτι. Ήταν πολύ επιθετικοί. Μου έλεγε ποιος έστειλε μήνυμα στην Ιόλη και τέτοια…Μια άλλη μέρα μπήκε μέσα, επειδή είχε βγει ένα spoiler, και ρωτούσε ποιος το είχε βγάλει… Και είπε “όποιος το είπε, θα του σπάσω τα πόδια και τα χέρια”. Του είπα ότι δεν θέλω να μου μιλάει έτσι και μετά μου ζήτησε συγγνώμη», είπε ο Bill.

Δείτε το βίντεο του zappit.gr .