Ολόκληρη η νέα ταυτότητα του Έθνους μετά τις απολύσεις

Ολόκληρη η νέα ταυτότητα του Έθνους μετά τις απολύσεις

Η επίσημη ανακοίνωση της εφημερίδας

Την Δευτέρα 1η Απριλίου υπήρχαν εξελίξεις τόσο στην εφημερίδα «Έθνος» όσο και στην ιστοσελίδα ethnos.gr καθώς απολύθηκαν διευθυντικά στελέχη των δύο ΜΜΕ.

Ο εκδότης της εφημερίδας, Νούλης Χατζηδημητρίου, με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook είχε ανακοινώσει την απομάκρυνση των Αντώνη Σκυλλάκο, Βαγγέλη Δεληπέτρο, Στέφανο Τζανάκη και Κώστα Κυριακόπουλο.

 Συγκεκριμένα έγραψε: «Από βάθους καρδιάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Διευθυντή της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ Αντώνη Σκυλλάκο και τους Διευθυντές Σύνταξης Βαγγέλη Δεληπέτρο, Στέφανο Τζανάκη, Κώστα Κυριακόπουλο για τις άοκνες προσπάθειές τους και την προσφορά τους στα έντυπα και στο ethnos.gr. Τους χαιρετώ, με ειλικρινή ευγνωμοσύνη και συγκίνηση».

Παρά τις δυσάρεστες εξελίξεις η εφημερίδα δεν παρέλειψε με τον δικό της τρόπο να αποχαιρετήσει τον Βασίλη Λυριτζή που διατηρούσε την δική του στήλη σε αυτή.

Σήμερα υπάρχουν νεότερες εξελίξεις καθώς ο εκδοτικός οργανισμός του «ΕΘΝΟΥΣ» σε ανακοίνωση του μας ενημερώνει για το ποιοι αναλαμβάνουν τις θέσεις των εργαζομένων που απολύθηκαν.

Ο εκδοτικός οργανισμός του «ΕΘΝΟΥΣ», με στόχο να καταστήσει το σύνολο των μέσων του πιο ανταγωνιστικά και ισχυρά, στη σημερινή ψηφιακή εποχή, προχωρά στην υλοποίηση ενός πλάνου εσωτερικής αναδιάρθρωσης και ταυτόχρονης ανάπτυξης με ατμομηχανή τη νεότερη γενιά του.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, ανακοινώνεται:

- Διευθυντής Σύνταξης του ethnos.gr αναλαμβάνει ο 'Αρης Λαούδης.

- Διευθυντής 'Εκδοσης του «ΕΘΝΟΥΣ» αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα αρχισυντάκτης 'Εκδοσης, Σπύρος Αλεξίου.

- Διευθυντής Σύνταξης του «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής» αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα αρχισυντάκτης του ελεύθερου ρεπορτάζ, Λευτέρης Μπιντέλας.

Ο υπεύθυνος ύλης Στράτος Ταφλαμπάς αναβαθμίζεται σε αρχισυντάκτη ύλης.

- Αρχισυντάκτης του οικονομικού και της Ημερησίας παραμένει ο Κώστας Αντωνάκος.

- Αρχισυντάκτης του TV ΕΘΝΟΣ παραμένει ο Θανάσης Γαλήνας.

- Εκδότης και Διευθυντής παραμένει ο Τραϊανός Χατζηδημητρίου.

Τα νέα στελέχη αναλαμβάνουν τις αρμοδιότητες τους από την προσεχή Κυριακή.

Από το Γραφείο Τύπου