Το Sex and the City ετοιμάζεται να επιστρέψει στη τηλεόραση

Το Sex and the City ετοιμάζεται να επιστρέψει στη τηλεόραση

Θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Variety η σειρά ύμνος στην γυναικεία φιλία και στον έρωτα που αγαπήθηκε από τις γυναίκες παγκοσμίως ετοιμάζεται να επιστρέψει. Η συγγραφέας της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς πούλησε τα δικαιώματα του νέου της βιβλίου στην Paramount Television.

Αν και το βιβλίο της Candace Bushnell με τίτλο «Is There Still Sex in the City?» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Αυγούστου έχουν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις για να γυριστεί ένα πιλοτικό επεισόδιο που θα αποτελεί την συνέχεια του «Sex and the city».

Στο βιβλίο αλλά και στη σειρά, αν όλα πάνε καλά θα βλέπουμε τις πρωταγωνίστριες στην ηλικία των 50 πλέον, στη Νέα Υόρκη και τι ρόλο έχει στις ζωές του το σεξ, τα ραντεβού και οι φιλίες.

Η ιστορία διαδραματίζεται στο Upper East Side του Μανχάταν και του The Village και πραγματεύεται αξίες όπως η οικογένεια, τα παιδιά, ο γάμος και το διαζύγιο αλλά και κάθε είδους πίεση που δέχεται η γυναίκα του σήμερα.

Για τις πρωταγωνίστριες δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες, ωστόσο η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θεωρείται φαβορί μιας και την συνδέει και μια στενή φιλία με την συγγραφέα.

Παραγωγός και σεναριογράφος του πιλοτικού σεναρίου θα είναι η ίδια η Bushnell, με την επίσημη πρεμιέρα, όπως όλα δείχνουν, να αναμένεται μέσα στο 2020.