O Κώστας Μάντζιος και η ομάδα της εκπομπής «Στον Κόσμο Του» παρακολουθούν από κοντά έναν αγώνα Formula 1

O Κώστας Μάντζιος και η ομάδα της εκπομπής «Στον Κόσμο Του» παρακολουθούν από κοντά έναν αγώνα Formula 1

Τα πλάνα μέσα από την πίστα και την γιορτή που στήνεται είναι εντυπωσιακά

Το Σάββατο 6 Απριλίου στις 01.30, ο Κώστας Μάντζιος και η ομάδα της εκπομπής «Στον Κόσμο Του», παρακολουθούν από κοντά έναν αγώνα Formula 1! Συγκεκριμένα πηγαίνουν στη μαγική και ιστορική πίστα της Μόντσα, στην Ιταλία, εκεί που χτυπάει κόκκινο η καρδιά της Formula 1.

Όλα ξεκινούν από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Ο Κώστας Μάντζιος και η ομάδα του, πετούν για την Αθήνα και αμέσως μετά για το αεροδρόμιο του Μιλάνου. Επόμενος σταθμός το πανέμορφο Κόμο. Εκεί ο Κώστας Μάντζιος ψάχνει τη βίλα του Τζόρτζ Κλούνει... και είναι αποφασισμένος να μη φύγει από το Κόμο, εάν δεν πιει πρώτα έναν καφέ μαζί του.

Η βόλτα στο Κόμο αλλά και στην ομορφότερη λίμνη της Ιταλίας, είναι εντυπωσιακή και ανοίγει την όρεξη της ομάδας για μια λαχταριστή Ιταλική πίτσα στο ιστορικό κέντρο. Το εκρηκτικό ταμπεραμέντο των Ιταλών συναντά αυτό του Κώστα Μάντζιου και δεν αργούν καθόλου να μπουν… «Στον Κόσμο Του» μετατρέποντας τα στενά του Κόμο σε ένα μεγάλο πάρτι.

Ακολουθεί το Μιλάνο, η εντυπωσιακή πρωτεύουσα της παγκόσμιας μόδας. Ο καιρός δεν είναι καλός αλλά η διάθεση της ομάδας παραμένει εξαιρετική. Οι βιτρίνες των καταστημάτων είναι πραγματικά αξιοθέατα και το shopping therapy τους αποζημιώνει με το παραπάνω.

Την επόμενη μέρα, σειρά έχει η Μόντσα με την ιστορική της πίστα, που θεωρείται από πολλούς το «ιερό Δισκοπότηρο» της Formula 1. Μόλις μια ανάσα από το Μιλάνο, η μικρή Μόντσα γεμίζει ασφυκτικά, καθώς πάνω από 100.000 λάτρεις της Formula 1, συρρέουν εδώ για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα στην ιστορική πίστα, που βρίσκεται μέσα σε ένα φυσικό, πανέμορφο πάρκο. Παντού στο πάρκο υπάρχουν διάσπαρτα τα περίπτερα των ομάδων, που διοργανώνουν happenings και δραστηριότητες για να περνάει γρήγορα και ευχάριστα ο χρόνος των επισκεπτών.

O Κώστας Μάντζιος καταφέρνει για ακόμη μια φορά να ξεσηκώσει τους Ιταλούς, που δε δυσκολεύονται καθόλου να συμμετάσχουν στις πλάκες του, μιας και όλη η Μόντσα μοιάζει με μια απέραντη γιορτή.