Τι νούμερα σημείωσε το «Όλα λάθος» μετά την αποχώρηση τη Άννας Μαρίας Βέλλη

Τι νούμερα σημείωσε το «Όλα λάθος» μετά την αποχώρηση τη Άννας Μαρίας Βέλλη

Κατάφερε ή όχι να κερδίσει τους τηλεθεατές

Οι φήμες και τα ρεπορτάζ κατά την διάρκεια της εβδομάδας έδιναν και έπαιρναν. Όσα ακούγονταν ήθελαν την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Πέτρο Κωστόπουλο να είναι στα «μαχαίρια» και η πρώτη να αποχωρεί από την εκπομπή.

Τελικά η Άννα Μαρία Βέλλη αποχώρησε από την εκπομπή «Όλα Λάθος», με μια δόση χιούμορ όμως και βάζοντας τέλος στις φήμες που την θέλουν τσακωμένη με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Η Άννα Μαρία εμφανίστηκε στην εκπομπή του Σαββάτου, φορώντας κοστούμι και με τον Πέτρο Κωστόπουλο να την παρουσιάζει ως ένα φίλο του.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τους συναδέλφους που μας διαφήμισαν όλη την εβδομάδα. Πήγαν Όλα Λάθος. Υπήρχε μια διαφωνία μέσα από ένα αστείο με την Άννα-Μαρία Βέλλη, το κορίτσι δεν ήρθε γιατί όπως είπαμε οι γυναίκες δεν έχουν χιούμορ και κάλεσα έναν φίλο μου, ένα αγοράκι, μαγκάκι, να τα λέμε».

«Λοιπόν, η Άννα Μαρία ήρθε να μας χαιρετήσει… Ήρθε η ώρα να τζάσεις…» είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος, με εκείνη να σχολιάζει: «Να σε χαιρετήσω, όμως, πρώτα μη γράφουν ότι έχω πρόβλημα…».

Κατάφεραν όμως όλες αυτές οι φήμες να επηρεάσουν την τηλεθέαση; Το Σάββατο η εκπομπή 4,3%  σημείωσε ενώ την Κυριακή 4,4% στο γενικό σύνολο των τηλεθεατών.