Η ανακοίνωση του Τανιμανίδη, το ξέσπασμα του Κυριάκου και η κατάρρευση του Ατακάν

Η ανακοίνωση του Τανιμανίδη, το ξέσπασμα του Κυριάκου και η κατάρρευση του Ατακάν

Όσα είδαμε στο χθεσινό Survivor

Ο καιρός περνάει και τα πνεύματα οξύνονται και άλλο στο Survivor.  Λιποθυμίες στο αγώνισμα αλλά και ανακοινώσεις και τσακωμοί στο συμβούλιο του νησιού.

Η τουρκική ομάδα του Survivor κέρδισε το έπαθλο των προμηθειών,  αλλά η χαρά τους κόπηκε απότομα όταν ο Ατακάν κατέρρευσε ξαφνικά.

Ο Τούρκος παίκτης έπεσε ξαφνικά στο έδαφος και παίκτες και γιατροί έτρεξαν αμέσως κοντά του. Ο Ατακάν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

 Το ξέσπασμα του Κυριάκου στο έπαθλο επικοινωνίας

Οι Έλληνες πάλεψαν αρκετά για να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας. Οι ίδιοι ήθελαν πολύ να μιλήσουν με τις οικογένειες τους.

Όπως ήτα αναμενόμενοι οι σκηνές ήταν άκρως συγκινητικές. Ο Κυριάκος Πελεκάνος μόλις είδε την γυναίκα του και το παιδί του ξέσπασε σε κλάματα.

Η ανακοίνωση του Τανιμανίδη που «πάγωσε» τους παίκτες

Οι παίκτες του Survivor μεταφέρθηκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου η ελληνική ομάδα να ψηφίσει τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Εκεί τους περίμενε μια έκπληξη. Ο Σάκης Τανιμανίδης τους αποκάλυψε πως τα δεδομένα στο ριάλιτι επιβίωσης αλλάζουν και από εδώ και πέρα θα δημιουργηθούν δύο ομάδες με Έλληνες και Τούρκους μαζί.

«Από εδώ και πέρα το Survivor θα παίζετε με δύο καινούργιες μεικτές ομάδες. Το Survivor ανάμεσα στην ελληνική ομάδα και την τουρκική ομάδα έχει τελειώσει. Θα δημιουργηθούν δύο καινούργιες ομάδες από το μηδέν, όπου η κάθε μία θα έχει Έλληνες και Τούρκους, Τούρκους και Έλληνες. Οι δύο αυτές ομάδες θα είναι η άσπρη και η μαύρη» είπε ο παρουσιαστής.

«Στο επόμενο συμβούλιο, που θα μάθουμε ποιος παίκτης από την ελληνική ομάδα θα αποχωρήσει, στη συνέχεια θα έχουμε ακόμα δύο ψηφοφορίες, μία για την κάθε ομάδα. Η κάθε ομάδα θα ψηφίσει με μια ανοικτή ψηφοφορία έναν παίκτη ή μια παίκτρια ως αρχηγό για να κάνει την επιλογή και τη δημιουργία της κάθε ομάδας.

Μετά τη δημιουργία των δύο ομάδων, επειδή δημιουργείται ένα θέμα με τις ψηφοφορίες των τηλεθεατών ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους υποψήφιους, δεν θα χρειαστεί ποτέ να έρθουν αντιμέτωποι σε ψηφοφορία τηλεθεατών Έλληνες και Τούρκοι διότι το σύστημα με το οποίο θα λειτουργήσουν οι ψηφοφορίες θα είναι ότι μία εβδομάδα θα μπορεί να βγαίνει μόνο Έλληνας υποψήφιος και την επόμενη εβδομάδα μόνο Τούρκος...» ανακοίνωσε στους παίκτες ο Σάκης Τανιμανίδης.

Τσακωμός στο συμβούλιο του νησιού

Η Ελληνική ομάδα έπρεπε να αναδείξει τους τρεις υποψήφιους, ωστόσο αυτό δεν άρεσε σε κάποιους. Τόνι, Σπύρος και Βασιλικός είναι οι τρεις υποψήφιοι. Ο Κυριάκος που είχε κερδίσει ασυλία έβγαλε υποψήφιο τον Τόνι που βγήκε από την ψηφοφορία με 8 ψήφους. Με τον τελευταίο να ξεσπάει και να λέει πως πρόκειται για στρατηγική κίνηση.

«Νιώθω δικαίωση. Δικαιώθηκαν τ’ αυτιά μου γι’ αυτό που άκουσα πριν έρθουμε στο συμβούλιο. Οι απόκριες δεν τελείωσαν, μάλλον, εδώ στον Άγιο Δομίνικο, οι μάσκες έπεσαν. Έχω δικαιωθεί για ότι έχω πει. Εάν φύγω, θα φύγω με ψηλά το κεφάλι γιατί ήμουν απόλυτα ειλικρινής πάντα, έλεγα αυτό που πίστευα. Δεν παίζω με στρατηγική, σήμερα φάνηκε η στρατηγική.

Θα σου πω τι άκουσαν τ’ αυτιά μου και δικαιώθηκα. Όταν μίλαγε ο Κυριάκος με τον Σπύρο σε κάτι δεντράκια ότι τώρα είναι η στιγμή. Ο Κυριάκος θεωρεί ότι ο Σπύρος επειδή είναι δυνατός στις ψηφοφορίες και βγάζοντας εμένα από την κάλπη και εν συνεχεία ο Βασιλικός ότι θα ξεφορτωθεί έναν από τους δυο μας», είπε μεταξύ άλλων ο Τόνι.

«Εγώ όταν ήμουν μικρός κι έπαιζα μπάσκετ, είχα ίνδαλμα τον Michale Jordan και τον Μπάνε Πρέλεβιτς, τους είχα αφίσα στο δωμάτιο. Ο Τόνι όταν μεγάλωσε μάλλον έβαλε αφίσα του Ντάνου. Δεν γίνεται από την αρχή του παιχνιδιού να προσπαθεί να γίνει Ντάνος. Έχει απομονώσει τον εαυτό του, κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα, αλλά έχει ξεχάσει κάποιες λεπτομέρειες. Η ομάδα πήγαινε κόντρα σε αυτόν τον άνθρωπο γιατί ήταν πάρα πολύ καλός παίκτης και για το τι είχε συμβεί… Εδώ και πόσες ψηφοφορίες, το να παίρνεις οκτώ ψήφους από τις 11 δεν είναι τυχαίο, σημαίνει ότι δημιουργείς προβλήματα», είπε ο Κυριάκος Πελεκάνος.