Ο τελικός του Silver Award στο σημερινό MasterChef

Ο τελικός του Silver Award στο σημερινό MasterChef

Τα πρώτα πλάνα του σημερινού επεισοδίου

Ο Μανώλης με τον Σελίμ και ο Χρήστος με τον Αργύρη, είναι τα δύο ζευγάρια, που πέρασαν δια πηρός και σιδήρου στην κουζίνα του MasterChef και κατάφεραν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους, να συνδυάσουν τις μαγειρικές τους διαφορετικότητες και να αποτυπώσουν στα πιάτα τους το ιδανικό γευστικό αποτέλεσμα.

Στην τελευταία μέρα του Silver Award εκείνοι που έχασαν την ευκαιρία να περάσουν όλες τις δοκιμασίες, θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν μια και μόνο θέση, που απομένει για τον τελικό.

Με έμπνευση, χαμόγελα και αισιοδοξία μπαίνουν όλοι στον μαγειρικό στίβο. Για μια ακόμα φορά είναι δύσκολη η θέση των Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλου και Πάνου Ιωαννίδη. Τα πιάτα, γεμάτα νοστιμιά μπροστά τους, πρέπει να κριθούν στην λεπτομέρεια για να καταλήξουν στην τελική τριάδα ζευγαριών.

Και η ώρα του τελικού ξεκινά! Ο ρόλος των παλιών θα είναι να εμψυχώνουν, προκειμένου οι νέοι να βγάλουν ένα πιάτο τόσο πολυσύνθετο όσο και οι τρεις κριτές του διαγωνισμού.

Στο τέλος, εκείνος που θα καταφέρει να αποδώσει πιστά το πιάτο των κριτών θα είναι και ο νικητής, που θα καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο των 10.000 ευρώ!