Οι πρώτες δηλώσεις της Βέλλη για το «Όλα Λάθος» και το Open

Οι πρώτες δηλώσεις της Βέλλη για το «Όλα Λάθος» και το Open

Τι ανέφερε η παρουσιάστρια για τη σύσκεψη του καναλιού και την αποχώρηση της

Χθες, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά, έγινε γνωστή η είδηση πως η Άννα Μαρία Βέλλη βρέθηκε εκτός της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου «Όλα Λάθος».

Η μελαχρινή παρουσιάστρια και ο Πέτρος Κωστόπουλος, φέρονται να ήρθαν σε ρήξη η οποία δεν ξεπεράστηκε με αποτέλεσμα η Άννα Μαρία να δει την πόρτα της εξόδου της εκπομπής του Open.

Σήμερα το πρωί, η Άννα Μαρία Βέλλη έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα της «Φωλιάς των ΚουΚου» και τον Γρηγόρη Μπάκα.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά αν θα βρίσκεται στο «Όλα Λάθος» αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η ίδια δεν έχει ανακοινώσει την απόφασή της στο Open.

«Δεν έχω να σου απαντήσω αν θα είμαι στην εκπομπή το σαββατοκύριακο σίγουρα. Είναι όλα στον αέρα. Τουλάχιστον μέσα μου. Καλά ακούσατε ότι στο τέλος της συνάντησης είπα πως θα σκεφτώ αν θα συνεχίσω. Προφανώς και μου πρότειναν αλλαγές. Όχι μόνο σε μένα. Ο καθένας έχει να σκεφτεί και να απαντήσει. Δεν μου έδειξαν την πόρτα της εξόδου, ούτε πήρα το καπελάκι μου και είπα πάω σε άλλη παραλία. Οι άνθρωποι του Open πρέπει να αποφασίσουν αν τους κάνει αυτό που θα αποφασίσω.

ννοείται πως αν αποφασίσω να αποχωρήσω δεν θα μαλώσω με κάποιον. Εννοείται πως στο Open έχω ανοιχτές κι όχι κλειστές πόρτες. Δουλεύω πάρα πολλά χρόνια σε πράγματα που δυστυχώς η τηλεόραση δε γνωρίζει. Ελπίζω και εύχομαι να εκτιμηθεί», ανέφερε μεταξύ άλλων η Άννα Μαρία Βέλλη.