Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Περρή κατά του OPEN

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Περρή κατά του OPEN

«Δεν είναι κομψό! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Βαγγέλης Περρής ο οποίος έριξε τα βέλη του στο OPEN για τον τίτλο της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου που όπως είπε θυμίζει εκείνους των εκπομπών του Θέμου Αναστασιάδη.

«Με πείραξε ο τίτλος της εκπομπής. Νομίζω ότι δεν ήταν κομψό, δεν ήταν ευγενικό. Νομίζω ότι υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι τίτλοι που θα μπορούσαν να διαλέξουν, οτιδήποτε άλλο εκτός από το ΟΛΑ και να βάλουν δίπλα το λάθος, το οποίο, ουσιαστικά, είναι συνέχεια των εκπομπών που είχε εμπνευστεί τον τίτλο ο Θέμος, που ήταν ΟΛΑ μπιπ, ΟΛΑ πρώτη φορά, ΟΛΑ μπάχαλο… ΟΛΑ λάθος, νομίζω ότι δεν είναι κομψό και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν.

Δεν τους προσδίδει κάτι, περισσότερο τους παρουσιάζει σαν ανέμπνευστους και ότι πάμε στο σουβλατζίδικο που είχε επιτυχία δίπλα να κάνουμε ένα σουβλατζίδικο, να αλλάξουμε λίγοτο ονοματάκι για να μας μπερδεύουν. Για το πώς το αιτιολόγησε ο Πέτρος είναι άλλα θέματα αυτά και δεν θέλω να μιλήσω. Είναι όλα… λάθος. Νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερη κομψότητα», είπε ο Βαγγέλης Περρής στο «The 2night Show».