Εκτός «Όλα Λάθος» η Άννα Μαρία Βέλλη

Εκτός «Όλα Λάθος» η Άννα Μαρία Βέλλη

Ανακατατάξεις στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου

Μόλις δυο εβδομάδες μετά την προβολή της πρώτης εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου «Όλα Λάθος» από τη συχνότητα του Open, ξεκίνησαν οι ανακατατάξεις.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινό» ο Άρης Καβατζίκης, η Άννα Μαρία Βέλλη βρέθηκε εκτός εκπομπής και αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα είναι στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου.

«Χθες υπήρχε ένα κρίσιμο ραντεβού στο Open, με την Άννα Μαρία Βέλλη και τη Μαντώ Γαστεράτου σε σχέση με το μέλλον τους στην εκπομπή. Αυτό που καταθέτουμε σήμερα ως αποκλειστικό ρεπορτάζ, είναι πως μεθαύριο Σάββατο δεν θα βρίσκεται η Άννα Μαρία Βέλλη στην εκπομπή. Προφανώς δεν μπορεί να συνεχίσει στη συγκεκριμένη εκπομπή.

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι η συγκεκριμένη δεν δέχονταν τον ρόλο του να είναι στην ομάδα. Μπορεί να της είχαν υποσχεθεί πως θα ηγείται μαζί με τον Πέτρο. Χθες έγινε ένας πανικός και γνωρίζω πως μεθαύριο δεν θα είναι ούτε δίπλα του, ούτε απέναντί του.

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι και μια νέα αρχισυντάκτρια. Ένα νέο κορίτσι, 26χρονο. Το όνομά της είναι Κάσσι Φιλιππιντζή», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Άρης Καβατζίκης.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: