Άφωνος ο Μουτσινάς με την Παπαρίζου – Του έκανε πρόταση συνεργασίας στον «αέρα»

Άφωνος ο Μουτσινάς με την Παπαρίζου – Του έκανε πρόταση συνεργασίας στον «αέρα»

Η απάντηση του παρουσιαστή μόλις ξεπέρασε το πρώτο σοκ

Ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του «Για την Παρέα», παρουσίαζε το νέο βίντεο κλιπ της Έλενας Παπαρίζου και της αφιέρωνε ένα τραγούδι γραμμένο από τον ίδιο.

Τότε, η φωνή της Έλενας Παπαρίζου ακούστηκε να τον φωνάζει: «Νικολάκη; Νίκο μου;». Ο παρουσιαστής έκπληκτος, αναγνώρισε τη φωνή της τραγουδίστριας, η οποία τον ρώτησε αν αληθεύει ότι θέλει να πάει στη Eurovision. «Έλενα... Προσπαθώ να με πάρεις μαζί σου αν ξαναπάς στη Eurovision. Πιστεύω ότι αυτό το έχεις μέσα σου. Κατάπιες το φως και εμείς οι υπόλοιποι τελειώσαμε» της είπε.

Η τραγουδίστρια τον ρώτησε αν θέλει να του δώσει μια συμβουλή για την οποία θέλει όμως και αντάλλαγμα. Η συμβουλή της προς τον παρουσιαστή ήταν: «Να είσαι απλά ο εαυτός σου, υπέροχος και αγαπητός όπως είσαι». Ο Νίκος Μουτσινάς της έστειλε το πιο λαμπερό του χαμόγελο και τότε η Έλενα Παπαρίζου του ζήτησε το αντάλλαγμα της. «Θα μου γράψεις το επόμενο σενάριο για το βίντεο κλιπ;» του είπε και εκείνος σοκαρίστηκε.

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά μόλις ξεπέρασε το αρχικό σοκ ήταν: «Έχω ιδρώσει ικανοποιητικά. Ναι! Με μεγάλη μου χαρά!» της είπε και την προσκάλεσε στην εκπομπή του που προβάλλεται στο Open.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: