Η κίνηση του Παντελή που εξόργισε τον Πάνο Ιωαννίδη στο MasterChef

Η κίνηση του Παντελή που εξόργισε τον Πάνο Ιωαννίδη στο MasterChef

Τι έκανε ο παίκτης

Χαμός έγινε και στο χθεσινό MasterChef. H ομαδική δοκιμασία για κάποιους πήγε πολύ καλά και για κάποιους άλλους όχι.

Η κόκκινη ομάδα κατάφερε να κερδίσει με 40 ψήφους διαφορά από την μπλε στην ομαδική.

Την ώρα που σχολίαζαν οι κριτές τα πιάτα των παικτών,  ο Παντελής δικαιολογήθηκε για το καμένο ψωμί γεγονός που εκνεύρισε τον Πάνο Ιωαννίδη.

«Το ψήσιμο μου έφυγε λίγο παραπάνω απ’ όσο ήθελα, αλλά η αρχική μου ιδέα ήταν να πάρει ένα χρωματάκι… Το ήθελα αυτό και το ξεκίνησα σε δυνατή θερμοκρασία γι’ αυτό το λόγο. Δεν θέλω να πουλήσω κάτι, όχι όχι. Υπάρχει ένας τρόπος που ψήνεις το ψωμί, σε δυνατή θερμοκρασία και μετά το χαμηλώνεις»

«Τι πρέπει να πάρει χρωματάκι; Αυτό μην πας να το πουλήσεις πουθενά, δεν θα το πουλήσεις πουθενά. Όχι, αυτό κάνεις τώρα. Υπάρχει ένας τρόπος; Κοίτα, κάτι ψιλά γνωρίζω κι εγώ από ψωμί, έχω ασχοληθεί λιγάκι. Αυτό που λες δεν το έχω ξανακούσει. Και αν το έχω ακούσει εγώ, πίστεψέ με δεν υπάρχει», του είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Στη συνέχεια ο Παντελής προσπάθησε ξανά να δικαιολογηθεί, με τον γνωστό σεφ να του απαντάει «συνεχίζεις; Συνεχίζεις; Κάνω ότι δεν το άκουσα».

Από την άλλη η κόκκινη ομάδα που κέρδισε ταξίδεψε στη Ρώμη, ωστόσο ο Ζαχίρ λόγω γραφειοκρατίας δεν κατάφερε τα ταξιδέψει. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος όμως τον πήρε μαζί του και έκαναν βόλτα οι δυο τους στην Αθήνα.