Νέος Σύμβουλος Έκδοσης της εφημερίδας «Γνώμη» ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

Νέος Σύμβουλος Έκδοσης της εφημερίδας «Γνώμη» ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

«Ταυτίζεται απόλυτα με την αναπτυξιακή στρατηγική του ομίλου»

Τα νέα του καθήκοντα ως Σύμβουλος Έκδοσης της εφημερίδας «Γνώμη» ετοιμάζεται να αναλάβει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Ο Όμιλος της «ΓΝΩΜΗΣ» στο πλαίσιο ανάπτυξης και ενίσχυσης του υποδέχθηκε τον πρώην πρώην εκπρόσωπος τύπου και υπουργό των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή.

Με το νέο του ρόλο, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση των αναπτυσσόμενων δραστηριοτήτων του Ομίλου, κομίζοντας ένα μείγμα συμπυκνωμένης εμπειρίας και βαθιάς γνώσης των εγχώριων και διεθνών εξελίξεων, πολιτικών, οικονομικών, κοινωνικών κ.ο.κ.

Ο εκδότης της εφημερίδας «Γνώμη», Ιωάννης Χ. Χριστόπουλος σημείωσε πως: «Η απόφασή μας να προχωρήσουμε στη συγκεκριμένη συνεργασία, ταυτίζεται απόλυτα με την αναπτυξιακή στρατηγική του ομίλου στην ενημέρωση για τα επόμενα χρόνια».

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος έχει διατελέσει βουλευτής, υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης και υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Γεννήθηκε στην Πάτρα και αποφοίτησε από την Πρότυπο Σχολή Πατρών. Σπούδασε στην Αθήνα στην Νομική Σχολή και στο τμήμα Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών.

Μετά την αποφοίτηση του έκανε διπλά μεταπτυχιακά στο Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου στην Πολιτική Επικοινωνία και στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας. Επίσης έκανε μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στον τομέα της Ψυχολογίας και της Προπονητικής. Έχει διατελέσει υπεύθυνος Γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού. Επαγγελματικά έχει διακριθεί ως επικοινωνιολόγος, αναλυτής τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.