Η τουρκάλα Σακίρα, το «άλλο μισό» του Χικμέτ και οι περιγραφές του Πάτρικ

Η τουρκάλα Σακίρα, το «άλλο μισό» του Χικμέτ και οι περιγραφές του Πάτρικ

Ένταση, γέλιο αλλά και δάκρυα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor Ελλάδα – Τουρκία ξεκίνησε με τη συζήτηση των παικτών της τούρκικης ομάδας, για την αποχώρηση του Χακάν. «Είναι σαν να μου πήραν το άλλο μου μισό!» παραδέχτηκε ο Χικμέτ στους συμπαίκτες του ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει τα «καρφιά» του στην Μπουσρά η οποία τον έβγαλε προτεινόμενο με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Η Μπουσρά είχε δικαιολογήσει την ψήφο της στον Χακάν, λέγοντας ότι είναι σίγουρη πως το τηλεοπτικό κοινό δεν θα του δώσει την αρνητική του ψήφο κάτι που όμως δεν έγινε με αποτέλεσμα ο παίκτης να αποχωρήσει. Η Μπουσρά έβαλε τα κλάματα μπροστά στους συμπαίκτες της καθώς ένιωσε ότι σχεδόν όλοι την θεωρούσαν υπεύθυνη που αποχώρησε ο Χακάν.

Οι δυο ομάδες, οδηγήθηκαν στον στίβο μάχης ώστε να διαγωνιστούν για ένα ακόμα έπαθλο φαγητού. Δυο χοτ ντογκ περίμεναν τους νικητές σε ένα κοινό αγώνισμα ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, όπου έγιναν «ένα».

Από τους άντρες κέρδισε ο Βασίλης Βασιλικός και ο Μπόρα, ενώ από τις γυναίκες η Ελπίδα και η Μπουσρά. Στην συνέχεια ο κάθε παίκτης επέλεξε ακόμη έναν για να απολαύσουν το γεύμα.

H άφιξη του Ογκουνσότο στο Survivor φαίνεται πως έχει ανεβάσει τη διάθεση της ελληνικής ομάδας καθώς όλοι τους είναι ανανεωμένοι και χαμογελαστοί. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να «πειράξει» τον Νιγηριανό παίκτη και τον ρώτησε με τι βάφει τα μαλλιά του γιατί πολλές γυναίκες αναρωτιούνται. Η απάντηση που του έδωσε ο Ογκουνσότο δεν ήταν αυτή που περίμενε και τον άφησε άφωνο, καθώς ο Πάτρικ είπε πως έτσι γεννήθηκε άρα τα μαλλιά του είναι φυσικά.

Η Κατερίνα Δαλάκα, από την άλλη, μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής εξέφρασε την συμπάθεια της για τον Ατακάν. Η Ελληνίδα αθλήτρια αποκάλυψε το δώρο που του έκανε, λέγοντας ότι χάρηκε που παρέμεινε εκείνος στο παιχνίδι. Μάλιστα, μέχρι να ανακοινωθεί ποιος θα φύγει, ο Τούρκος παίκτης κρατούσε και το κομποσκοίνι που του έδωσε σε μια από τις στιγμές που βρέθηκαν μαζί. Η Κατερίνα Δαλάκα δεν δίστασε να πει πως είναι από τους πιο ωραίους παίκτες.

Στο τέλος της ημέρας, η ελληνική ομάδα του Άγιου Δομίνικου κλήθηκε να παίξει το παιχνίδι «Πες το Αλλιώς». Highlight της βραδιάς οι περιγραφές του Πάτρικ, οι οποίες έκαναν τους συμπαίκτες του να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα γέλια τους.

Την ίδια ώρα, στην τούρκικη καλύβα, οι παίκτες φαίνεται πως έχουν αρχίσει να τα βρίσκουν μεταξύ τους και χαλαρώνουν κάνοντας πλάκα και γελώντας. Η Σαμπριέ, θέλοντας να διασκεδάσει τους συμπαίκτες της έδειξε τις χορευτικές αλλά και τις φωνητικές της ικανότητας χορεύοντας στους ρυθμούς τραγουδιού της Σακίρα. Οι συμπαίκτες της την απόλαυσαν και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.