Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έγινε… Ανδρέας Παπανδρέου στο MasterChef

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έγινε… Ανδρέας Παπανδρέου στο MasterChef

Μιμήθηκε τον ιστορικό χαιρετισμό του κατεβαίνοντας από το αεροπλάνο

Ομαδική δοκιμασία στο χθεσινό MasterChef και οι παίκτες έπρεπε να ετοιμάσουν ένα μενού τριών επιλογών για 50 μέλη του πληρώματος καμπίνας της Aegean και της Olympic Air.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με άφθονο γέλιο καθώς ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είπε να μας θυμίσει για λίγο τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Το ημερολόγιο έγραφε 22 Οκτωβρίου 1988 όταν ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδος επέστρεφε από το Λονδίνο, όπου είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο νοσοκομείο του Χέρφιλντ.

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ελληνικού και το συγκεντρωμένο πλήθος τον περίμενε να κατέβει. Η πόρτα άνοιξε και ο Ανδρέας Παπανδρέου εμφανίστηκε στην κορυφή της σκάλας. Χαιρέτησε το πλήθος και ύστερα με ένα νεύμα του χεριού του, κάλεσε κοντά του τη Δήμητρα Λιάνη.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εν έτη 2019, κατέβηκε από το αεροπλάνο της Aegean και έκανε τον ιστορικό αυτό χαιρετισμό και νεύμα μετά στους άλλους δυο κριτές.

Η διαδικασία επιλογής μενού, μετά από αυτό ξεκίνησε αλλά οι κριτές δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το μενού των παικτών και τους έδωσαν επιπλέον 10 λεπτά για να αλλάξουν τα πιάτα τους.

«Εμείς διαβάσαμε τα μενού και έχουμε να σας πούμε το εξής: Θα σας δώσουμε άλλα δέκα λεπτά να πιεστείτε και να προτείνετε καλύτερα μενού. Νομίζω ότι υπάρχουν κάποιες παρασκευές που δεν είναι για τη φάση που βρισκόμαστε. Είμαστε στο MasterChef, είμαστε στους δέκα, έχουμε δει από τον καθένα σας ότι μπορείτε να δώσετε παραπάνω. Είναι η μέρα να μην μαγειρέψουμε αποκλειστικά και μόνο με ασφάλεια. Έχετε, λοιπόν, άλλα δέκα λεπτά να αλλάξετε κάποια στοιχεία από τα μενού σας», τους είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Από την άλλη στην κόκκινη ομάδα αν και ο Ζαχίρ ήταν αρχηγός, επέλεξε να στείλει τον Χρήστο να παρουσιάσει τα πιάτα τους γιατί όπως είπε είναι ομορφόπαιδο.

Ο Χρήστος με διακριτικό τρόπο φλέρταρε τις αεροσυνοδούς και οι κριτές δεν έχασαν ευκαιρία να τον πειράξουν.

«Καλησπέρα και από μένα. Ονομάζομαι Μπάρκας Χρήστος και είναι τιμή μου που εκπροσωπώ την ομάδα μου να παρουσιάσω το μενού μπροστά στις πιο όμορφες υπάρξεις που πάντα ζεστά εξυπηρετούν στις πτήσεις της Aegean και Olympic Air», είπε ο Χρήστος Μπάρκας και επικράτησε ένας… χαμός μέσα στο αεροσκάφος.