Αυτός ο παίκτης αποχώρησε χθες από το MasterChef

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε χθες από το MasterChef

Έφυγε ένας από τους δυνατούς παίκτες

Δοκιμασία αποχώρησης χθες στο MasterChef και τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά. Το πιάτο αντιγραφής, ήταν ένα όχι και τόσο εύκολο γλυκό.

Το brownie πικρής σοκολάτας, με κρεμέ από passion  fruit, με ανανά καραμελωμένο σε παλαιωμένο ρούμι, τυρί φιλαδέλφεια και κραμπλ δεντρολίβανου δυσκόλεψε τους παίκτες όσο καμία άλλη αποχώρηση.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Ιωάννα, ο Χαράλαμπος, η Ασημίνα και η Σπυριδούλα.

Η Ασημίνα ήταν αυτή που έκανε το καλύτερο brownie και επέστρεψε πίσω στο σπίτι με τους συμπαίκτες της να την αποκαλούν «εξολοθρευτή» αφού γυρνάει πάντα από κάθε δοκιμασία αποχώρησης στο σπίτι. Το καλύτερο κρεμέ είχε η Ιωάννα, η οποία γύρισε δεύτερη στο σπίτι.

Τελευταίοι έμειναν ο Χαράλαμπος και η Σπυριδούλα που είχαν τα χειρότερα πιάτα. Τελικά οι κριτές, δεν βρήκαν τίποτα σωστό στο πιάτο του Χαράλαμπου με τον Σωτήρη Κοντιζά να χάνει έναν πολύτιμο παίκτη από την ομάδα του.

«Δυστυχώς για εμένα, για την ομάδα μου, για το ίδιο το project φτάσαμε στην μέση και δεν καταφέραμε να σε ξεκλειδώσουμε για να δούμε τι μπορείς να φτιάξεις» είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Στο γράμμα που άφησε ο Χαράλαμπος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην «κόντρα» του με τον Παντελή.

Παντέλο είσαι δύναμη, Παντέλο είσαι τρέλα, με μια χορδή μας είχες όλη μέρα. Λεβέντη μου, ότι έγινε, έγινε δεν σου κρατώ κακία, δεν θέλω να έχουμε έχθρες και η κόντρα συνεχίζεται... έξω από το παιχνίδι».