Αποχώρησε ο Βαγγέλης Περρής από την εκπομπή της Βανδή

Αποχώρησε ο Βαγγέλης Περρής από την εκπομπή της Βανδή

Τι συνέβη και εκνευρίστηκε ο δημοσιογράφος

Ο Βαγγέλης Περρής είχε αναλάβει το «σενάριο» και τη γενικότερη οργάνωση της εκπομπής της Δέσποινας Βανδή, «My Greece» η οποία προβάλλεται στο Open.

Όπως ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», ο δημοσιογράφος δεν είχε ενταχθεί στο team της εκπομπής από την αρχή αλλά μπήκε στην πορεία για να αναλάβει την επιμέλεια της καθώς η πολύχρονη εμπειρία του μπορούσε να αξιοποιηθεί στο έπακρο.

Όμως, μετά από μια κίνηση που δεν του άρεσε, ο Βαγγέλης Περρής αποχώρησε. Στην πρωινή εκπομπή αναφέρθηκε πως: «Μαζί με τον Κώστα Καπετανίδη μόνταρε την εκπομπή και δίνουν τον σκληρό δίσκο ώστε να παίξει στον αέρα. Όταν το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε, ο Βαγγέλης Περρής διαπίστωσε πως η εκπομπή που είχε παραδώσει ήταν εντελώς διαφορετική από αυτή που έπαιξε στον αέρα» είπε ο Στέφανος Κωνσταντίδης μεταξύ άλλων.

Η παρέμβαση αυτή στη δουλειά του, δεν άρεσε στον Βαγγέλη Περρή, αφού έγινε χωρίς να ενημερωθεί με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει.

Το κανάλι δεν έχει αποστείλει επίσημη ανακοίνωση ωστόσο ο Βαγγέλης Περρής μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, μέσω μιας φωτογραφίας που «ανέβασε» στα Instastories του άφησε αιχμές για το Open γράφοντας: «Τα παλιά χρόνια υπήρχε το Όλα ΜΠΙΠ, το ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ, το ΟΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, Τώρα υπάρχει το ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ! Αυτή ήταν η έμπνευση του Open για τη νέα του εκπομπή».