ΣΚΑΪ… Μπόμπα ο Σάκης Τανιμανίδης – Οι σκέψεις του παρουσιαστή

ΣΚΑΪ… Μπόμπα ο Σάκης Τανιμανίδης – Οι σκέψεις του παρουσιαστή

Τα επόμενα επαγγελματικά βήματα και το Survivor

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι αδιαμφισβήτητα κομμάτι της επιτυχίας του Survivor. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, φέτος όμως δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση από το τηλεοπτικό κοινό.

Στον ένα μήνα της προβολής του δεν έχει καταφέρει να καταλάβει τη πρώτη θέση της prime time ζώνης στον πίνακα της τηλεθέασης.

Αυτό έχει προκαλέσει έντονες σκέψεις στον παρουσιαστή καθώς το Survivor είναι ένα πρόγραμμα που το αγαπάει και το δουλεύει με αρκετό μεράκι.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ωστόσο, έχει ακόμη μια αγάπη, και αυτή είναι τα ταξίδια, γι'αυτό και δεν χάνει ευκαιρία, όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, να φτιάχνει τις βαλίτσες του και μαζί με την σύζυγο του, Χριστίνα Μπόμπα να φεύγουν όσο πιο μακριά γίνεται.

Το χόμπι του σε δουλειά φαίνεται πως θα μετατρέψει ο παρουσιαστής την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Θέλοντας να κάνει ένα διάλειμμα από το Survivor, ο Σάκης Τανιμανίδης σκέφτεται πολύ σοβαρά να «γυρίσει» ένα κύκλο της επιτυχημένης εκπομπής «World Party», την εκπομπή δηλαδή που έκαναν μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη.

Αυτή τη φορά όμως, ο Σάκης Τανιμανίδης θα έχει στο πλευρό του την αγαπημένη του Χριστίνα. Αυτό δεν σημαίνει το τέλος του Σάκη από την παρουσίαση του Survivor, καθώς οι σχέσεις και η συνεργασία του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, συνεχίζουν να είναι άψογες και να εμπιστεύεται ο ένας τον άλλον.

Πρόκειται για ένα διάλειμμα που θέλει να κάνει ο Σάκης Τανιμανίδης από τα ριάλιτι ώστε να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor και αυτό, όπως όλα δείχνουν, βρίσκει σύμφωνους τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ.