Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του Game of Thrones μετά το τελευταίο γύρισμα

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του Game of Thrones μετά το τελευταίο γύρισμα

Πως ένιωσαν την τελευταία τους μέρα στο σετ

Το τέλος της σειράς που όλοι αγαπήσαμε έρχεται σε λίγο καιρό. Τα γυρίσματα του Game of thrones τελείωσαν και επίσημα πλέον οι φανατικοί του θαυμαστές σε όλο τον κόσμο μπορούν να πέσουν σε κατάθλιψη.

Και ενώ περιμένουμε με αγωνία να δούμε ποιο θα είναι το μεγάλο φινάλε, οι πρωταγωνιστές της σειράς μίλησαν για το πως ένιωσαν στο τελευταίο τους γύρισμα μετά από 8.5 χρόνια γυρισμάτων.

Η τηλεοπτική Σάνσα Στάρκ, η κατά κόσμον Σόφι Τέρνερ και η αδερφή της Άρια Στάρκ η αλλιώς Μέισι Γουίλιαμς δήλωσαν πως ήταν μια συναισθηματικά φορτισμένη ημέρα. Μάλιστα χρειάστηκαν 5 μέρες για να γυριστεί μόλις μια σκηνή καθώς όπως είπε η Σόφι, κρατιόταν να μην βάλει τα κλάματα.

Η Μέισι δήλωσε ότι πήρε σαν ενθύμιο τα κέρματα του «ανθρώπου που δεν έχει πρόσωπο» και αυτοκόλλητα από την πρώτη σεζόν που χτύπησε τον Τζόφρει, από την άλλη η Σόφι έκανε ένα μικρό spoiler και παραδέχθηκε πως πήρε μαζί της έναν από τους πολλούς κορσέδες που φόραγε στα γυρίσματα.

Όσο για το αν θυμούνται το πρώτο τους γύρισμα, και οι δυο συμφώνησαν πως ήταν πολύ «μικρές» και «χαμένες» και δεν «ήξεραν ούτε που βρίσκεται η κάμερα».

Η Γκουέντολιν Κρίστι από την άλλη που ενσαρκώνει την Μπριέν του Τάρθ, αποκάλυψε πως οι περισσότεροι δεν πίστευαν αυτό που τους συμβαίνει στο τελευταίο τους γύρισμα. Μάλιστα, η ίδια έπεσε σε τυφώνα με αποτέλεσμα να πέφτει το σκηνικό και να μην μπορεί να γυριστεί η σκηνή.

Αλήθεια πίστευα ότι θα ήμουν εντάξει μετά το γύρισμα και εκεί ήταν που έσπασα και δεν σταμάτησα να κλαίω για τις επόμενες δύο ώρες.

Το ίδιο έπαθε και η Καρίς φαν Χάουτεν, η αλλιώς μάγισσα Μελισάντρα η οποία «έκλαιγε σαν μωρό». Ενώ στο πρώτο της γύρισμα, είπε πως αναγκάστηκε να βγάλει έναν τεράστιο λόγο, μπροστά σε πολλά άτομα με ένα διάφανο φόρεμα, χωρίς εσώρουχα και το κρύο δεν βοήθαγε την κατάσταση της, ωστόσο έδειξε επαγγελματισμό και γύρισε την σκηνή παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Από την άλλη ο Ρόρι ΜακΚάν, η αλλιώς το αγαπημένο μας «Βουνό» και Κρίστοφερ Χίβγιου, Τόρμουντ είπαν πως ένιωσαν ανακούφιση καθώς τελείωσε κάτι που έκαναν για χρόνια και ένιωσαν πως έδωσαν τα πάντα. «Είναι κάτι στενάχωρο γιατί είχαμε μια τέλεια ομάδα. Και κάτι που δεν ήξερες: Ο Τόρμουντ,την πρώτη μέρα δεν είχε καν υπογράψει συμβόλαιο με την παραγωγή.

Ο Σερ Ντέιβος πάλι, η κατά κόσμον Λίαμ Κάνινγχαμ παραδέχθηκε ότι προσπαθούσε εκείνη την ημέρα από το πρωί να μην σκέφτεται και να φερθεί όσο πιο επαγγελματικά γίνεται.

Ξαφνικά όλα τελειώνουν, έρχονται οι παραγωγοί και οι σεναριογράφοι και σου λένε τόσο καλά λόγια, για το πόσο καλός και επαγγελματίας υπήρξες και ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι δεν θα φορέσεις ποτέ ξανά αυτό το κοστούμι, δεν θα βρεθείς ποτέ ξανά τόσο μέσα σε όλο αυτό.

Μάλιστα είπε πως έχει κρατήσει το σπαθί των Ντοθράκι και το ξύλινο παιχνίδι που είχε χαρίσει στην μικρή Σιρίν πριν οδηγηθεί στην πυρά, αλλά όπως είπε θα ήθελε να μπορεί να πάρει μαζί του μερικούς από τους θρόνους.