«Πέρασε όλη η ζωή από μπροστά μου, είχα 24 ώρες…»

«Πέρασε όλη η ζωή από μπροστά μου, είχα 24 ώρες…»

Συγκλονίζει ο Έλληνας παρουσιαστής και ηθοποιός

Πριν από σχεδόν έναν χρόνο, ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο τότε τον είχε αναγκάσει να απέχει από όλες τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Ο παρουσιαστής, έναν χρόνο μετά μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας το οποίο τον ταλαιπώρησε.

Είχα μια ιστορία πέρυσι με την υγεία μου, όπου επειδή αναγκάστηκα να απέχω από όλες τις επαγγελματικές δραστηριότητες για μεγάλο διάστημα και είχα πάρει κορτιζόνη για ένα μήνα, μετά έπρεπε να το πάρω το πράγμα από την αρχή. Έπρεπε να αρχίσω να περπατάω και να γυμναστώ για να δυναμώσω. Έχασα 24 κιλά λίπους, από τα οποία τα 10 ήταν βάρος και τα υπόλοιπα τα έκανα μυς.

Ήταν ένα πρόβλημα υγείας το οποίο μου δημιούργησε μια παράλυση από την αριστερή πλευρά, από τη μέση της πλάτης μέχρι το πόδι. Λύθηκε με την κορτιζόνη, κάτι που με επιβάρυνε. Επειδή είχαν ακυρωθεί οι μυς μου, έπρεπε σιγά σιγά να ξαναχτίζω το σώμα μου. Μου προέκυψε από τη μία στιγμή στην άλλη. Είχα στη διάθεσή μου 24 ώρες μέχρι τι ακριβώς είναι. Οι 24 ώρες μπορεί να είναι τεράστιος χρόνος. Περνάει όλη η ζωή από μπροστά σου, σκέφτεσαι τα πάντα, τι έχεις κάνει λάθος, τι έχεις κάνει σωστά, τι θα μπορούσες να κάνεις», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

Παρακαλούμε περιμένετε ...