Το χιούμορ του Δημήτρη Καμπουράκη στην πρώτη του εκπομπή στον ΣΚΑΪ

Το χιούμορ του Δημήτρη Καμπουράκη στην πρώτη του εκπομπή στον ΣΚΑΪ

Η αναφορά στον Σπύρο Μάλλη που μέχρι πρότινος παρουσίαζε το «Σαββατοκύριακο με δράση»

Στους τηλεοπτικούς δέκτες επέστρεψε ο Δημήτρης Καμπουράκης στο πλευρό του Τάκη Χατζή όπου παρουσιάζουν πλέον μαζί την εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» στον ΣΚΑΪ στη ζώνη 10-12.30 το σαββατοκύριακο.

«Δίπλα μου, μαζί μου από σήμερα εδώ στον ΣΚΑΪ και κάθε σαββατοκύριακο θα είμαστε μαζί βεβαίως ο Δημήτρης Καμπουράκης», είπε ο Τάκης Χατζής καλωσορίζοντας τον δημοσιογράφο. «Ήρθα να αντιμετωπίσω έναν ακραίο τύπο», ανέφερε εκείνος από την πλευρά του.

«Από σήμερα θα είμαστε μαζί κάθε σαββατοκύριακο. Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Βέβαια πρέπει να πω Δημήτρη ότι πριν από εμάς, το προηγούμενο διάστημα και για αρκετά χρόνια ήταν ο Σπύρος Μάλλης, μια εκπομπή καταπληκτική που ασχολούνταν με θέματα οικονομικά κυρίως. Ο σταθμός αποφάσισε να το κάνει ζώνη, οπότε να είμαστε μαζί, γιατί εσύ κι εγώ είμαστε μια ζώνη. Οπότε έγινε αυτή η αλλαγή», συνέχισε ο Τάκης Χατζής, αναφερόμενος στον Σπύρο Μάλλη που μέχρι πρότινος παρουσίαζε το «Σαββατοκύριακο με δράση».

«Θέλω να πω το εξής: Έχω κάνει δώδεκα χρόνια στο πρώτο κανάλι που δούλεψα, δώδεκα χρόνια στο δεύτερο κανάλι, θα δουλέψω και σε αυτό άλλα δώδεκα και μετά θα σας απαλλάξω της παρουσίας μου», δήλωσε ο Δημήτρης Καμπουράκης.