Βγήκαν μαχαίρια στο MasterChef

Βγήκαν μαχαίρια στο MasterChef

Η δοκιμασία ασυλίας και η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Τα αποτελέσματα της χθεσινής εξωτερικής δοκιμασίας είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef και την δοκιμασία ασυλίας.

Το αποτέλεσμα έκλεισε με μεγάλη διαφορά στους ψήφους και η κατάληξη αυτή έφερε εντάσεις. Η κόκκινη ομάδα αναδείχθηκε νικήτρια με 17 ψήφους, ενώ η μπλε κατάφερε να συγκεντρώσει μόνο 8.

Και μπορεί οι κόκκινοι να κέρδισαν και να βγήκαν έξω με τον Γιάννη Αποστολάκη, οι μπλε όμως ήρθαν σε σύγκρουση με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Ο Πάνος, ο οποίος ήταν αρχηγός της μπλε ομάδας έριξε τις ευθύνες για την ήττα στον Ζαχίρ, στη Μαρία και την Ασημίνα. Ο αρχηγός τους κατηγόρησε πως τον αγνοήσαν και για αυτό είχαν αυτά τα αποτελέσματα.

«Δεν περίμενα να το ακούσω! Αυτό που είπε είναι κακό!», γιατί ο Πάνος είναι ένας από τους ανθρώπους στο MasterChef που εκτιμά πολύ, είπε ο Ζαχίρ για τις κατηγορίες του Πάνου.

Ο αρχηγός της μπλε ομάδας, έθεσε απευθείας σε υποψηφιότητα την Μαρία και εκείνη ξέσπασε λέγοντας «Άλλο να λες ότι είχαμε κακή επίδοση και άλλο να λες ότι σε αγνοήσαμε. Εγώ δεν σε αγνόησα. Εσύ με αγνόησες! Να σου το πώ και έτσι! Ήξερες ότι δεν είχαμε πάνκο και ψάχναμε πάνκο πόση ώρα; Φώναξα σε όλους!».

Με τον Πάνο να απαντάει ξανά:  «Για να τελειώνει η συζήτηση, δουλειά που έκανες σε δύο ώρες, εμένα είναι μισή ώρα δικιά μου και του Τάσου και της Σπυριδούλας! Ένας άνθρωπος άμα κοιμάται θα προσπαθήσω να τον ξυπνήσω. Άμα δεν ξυπνάει, θα τον σκεπάσω για να συνεχίσει τον ύπνο του!».

Από την άλλη στη δοκιμασία ασυλίας, οι παίκτες έπρεπε να έρθουν «αντιμέτωποι» με έναν Σολωμό και τελικά η Σπυριδούλα, που την προηγούμενη φορά ήταν υποψήφια κατάφερε να κερδίσει την ασυλία.